kaplantuk Centipat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Bilgisayar aldım zamanında garantisinin bitmesine 8 ay var ama gecen bilgisayarımın işlemci macununu değiştim. Garantisi bozulmuş mudur sizce? Not: Sorun bilgisayar fanlarında.
Bilgisayar aldım zamanında garantisinin bitmesine 8 ay var ama gecen bilgisayarımın işlemci macununu değiştim. Garantisi bozulmuş mudur sizce? Not: Sorun bilgisayar fanlarında.
grant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.010 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Vatandaş 1 Ocak 2024 #2 Arayıp sorsaydınız keşke.Ama bence bir şey olmamıştır.
kaplantuk Centipat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 grant dedi: Arayıp sorsaydınız keşke. Ama bence bir şey olmamıştır. Genişletmek için tıkla... Kanka bu saatte aklıma geldi yarın arayacağım da gene buraya sorayım dedim calışma saatleri sabah 8 akşam 5
grant dedi: Arayıp sorsaydınız keşke. Ama bence bir şey olmamıştır. Genişletmek için tıkla... Kanka bu saatte aklıma geldi yarın arayacağım da gene buraya sorayım dedim calışma saatleri sabah 8 akşam 5