emanueleicardi
Femtopat
Mad 60 almak istiyorum. Wraith veya Ulugames ikisinden birinden alacağım. Hangisinden almamı önerirsiniz? Teşekkür ederim.
Kendi sitesi değil hocam.![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kendi sitesi üzerinden.
Alınmamalı,
Kendi sitesi değil hocam.
Alınmamalı,
Kendi sitesi değil hocam.
Bazı kronik sorunları olduğuna denk gelmiştim sanırım o sebepten söylüyor.Alınmamalı derken?
Mad 60 almak istiyorum. Wraith veya ulugames ikisinden birinden alacağım. Hangisinden almamı önerirsiniz? Teşekkür ederim.
Bazı kronik sorunları olduğuna denk gelmiştim sanırım o sebepten söylüyor.
Alınmamalı direkt, mchose ace 60 Pro veya FUN60 Pro al.
Hocam umarım konuyu dağıtmış olmuyorumdur, AIGO marka klavye icin iyi yorumlar okudum sizin bir fikriniz var mı? Belki konu sahibi arkadasımıza da yararlı olabilir, ben de A100 veya A87 modelini almayı düşünüyorumAlınmamalı direkt, mchose ace 60 Pro veya FUN60 Pro al.
En kötü 3 yıl problemsiz gidebilir miyim peki?
Elimdeki parayı zar zor çıkarttım zaten 3000 gibi fiyatlar zor.
Hocam umarım konuyu dağıtmış olmuyorumdur, aıgo marka klavye icin iyi yorumlar okudum sizin bir fikriniz var mı? Belki konu sahibi arkadasımıza da yararlı olabilir, ben de A100 veya A87 modelini almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.