P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Çözümler 4 19 Nisan 2025 #11 xcplfurkan dedi: Tuşları görünen bir klavye lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Görünüyor zaten. ubiiyy dedi: 100-200 farkla Max var. Genişletmek için tıkla... Max ın tek olayı wirelessda 8k kullanım. Driver ayarlarında görmüyorsun bile seçeneğini. Gereksiz.
xcplfurkan dedi: Tuşları görünen bir klavye lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Görünüyor zaten. ubiiyy dedi: 100-200 farkla Max var. Genişletmek için tıkla... Max ın tek olayı wirelessda 8k kullanım. Driver ayarlarında görmüyorsun bile seçeneğini. Gereksiz.
xcplfurkan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #12 ubiiyy dedi: Akko daha mantıklı hocam. Tuşları zaten görünüyör , inceleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam üstte görünmesi gerek altta değil.
ubiiyy dedi: Akko daha mantıklı hocam. Tuşları zaten görünüyör , inceleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam üstte görünmesi gerek altta değil.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #13 Parsekl dedi: Görünüyor zaten. Max'ın tek olayı Wireless'da 8K kullanım. Driver ayarlarında görmüyorsun bile seçeneğini. Gereksiz. Genişletmek için tıkla... Alüminyum kasa.
Parsekl dedi: Görünüyor zaten. Max'ın tek olayı Wireless'da 8K kullanım. Driver ayarlarında görmüyorsun bile seçeneğini. Gereksiz. Genişletmek için tıkla... Alüminyum kasa.
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Çözümler 4 19 Nisan 2025 #14 xcplfurkan dedi: Hocam üstte görünmesi gerek altta değil. Genişletmek için tıkla... Dilediğin zaman keycap alıp değiştirebilirsin. MCHOSE ve Madlionsda kablosuz kullanım yok sanırım. Akko her türlü daha avantajlı
xcplfurkan dedi: Hocam üstte görünmesi gerek altta değil. Genişletmek için tıkla... Dilediğin zaman keycap alıp değiştirebilirsin. MCHOSE ve Madlionsda kablosuz kullanım yok sanırım. Akko her türlü daha avantajlı
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #15 xcplfurkan dedi: Hocam üstte görünmesi gerek altta değil. Genişletmek için tıkla... İlla öyle olacak dersen ace60 Pro al.
xcplfurkan dedi: Hocam üstte görünmesi gerek altta değil. Genişletmek için tıkla... İlla öyle olacak dersen ace60 Pro al.
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Çözümler 4 19 Nisan 2025 #16 ubiiyy dedi: Alüminyum kasa. Genişletmek için tıkla... Ultra modelinde değil mi o.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 19 Nisan 2025 #17 ubiiyy dedi: Alüminyum kasa. Genişletmek için tıkla... Sadece Ultra modelinde var, yanlış bilgi vermeyin.
ubiiyy dedi: Alüminyum kasa. Genişletmek için tıkla... Sadece Ultra modelinde var, yanlış bilgi vermeyin.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #18 Parsekl dedi: Ultra modelinde değil mi o. Genişletmek için tıkla... Max'te öyle diye biliyorum, bakıyorum şimdi. enzyyx dedi: Sadece Ultra modelinde var, yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam sen daha iyi bilirsin.
Parsekl dedi: Ultra modelinde değil mi o. Genişletmek için tıkla... Max'te öyle diye biliyorum, bakıyorum şimdi. enzyyx dedi: Sadece Ultra modelinde var, yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam sen daha iyi bilirsin.
xcplfurkan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #19 ubiiyy dedi: Max'te öyle diye biliyorum, bakıyorum şimdi. Özür dilerim hocam sen daha iyi bilirsin. Genişletmek için tıkla... Parsekl dedi: Dilediğin zaman keycap alıp değiştirebilirsin. MCHOSE ve Madlions'da kablosuz kullanım yok sanırım. Akko her türlü daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Şu anlık en mantıklısı Akko fakat bu tuş biraz sıkıntı olacak teşekkür ederim.
ubiiyy dedi: Max'te öyle diye biliyorum, bakıyorum şimdi. Özür dilerim hocam sen daha iyi bilirsin. Genişletmek için tıkla... Parsekl dedi: Dilediğin zaman keycap alıp değiştirebilirsin. MCHOSE ve Madlions'da kablosuz kullanım yok sanırım. Akko her türlü daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Şu anlık en mantıklısı Akko fakat bu tuş biraz sıkıntı olacak teşekkür ederim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #20 xcplfurkan dedi: Şu anlık en mantıklısı Akko fakat bu tuş biraz sıkıntı olacak teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Neden sıkıntı peki?
xcplfurkan dedi: Şu anlık en mantıklısı Akko fakat bu tuş biraz sıkıntı olacak teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Neden sıkıntı peki?