soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 19 Nisan 2025 #21 ubiiyy dedi: Neden sıkıntı peki? Genişletmek için tıkla... Hocam belki adam bakarak yazıyor ise istememesi normal. Ya da keycapslara ekstra para vermek istemiyordur.
ubiiyy dedi: Neden sıkıntı peki? Genişletmek için tıkla... Hocam belki adam bakarak yazıyor ise istememesi normal. Ya da keycapslara ekstra para vermek istemiyordur.
xcplfurkan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #22 ubiiyy dedi: Neden sıkıntı peki? Genişletmek için tıkla... Hocam ara sıra tuşların nerede olduğunu karıştırıyorum ve yeni bir oyuna başlarken tuşların nerede olduğuna bakmam için.
ubiiyy dedi: Neden sıkıntı peki? Genişletmek için tıkla... Hocam ara sıra tuşların nerede olduğunu karıştırıyorum ve yeni bir oyuna başlarken tuşların nerede olduğuna bakmam için.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #23 xcplfurkan dedi: Hocam ara sıra tuşların nerede olduğunu karıştırıyorum ve yeni bir oyuna başlarken tuşların nerede olduğuna bakmam için. Genişletmek için tıkla... Aslında bu şekilde sorun olacağını düşünmüyorum ama kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. soulsteal59 dedi: Hocam belki adam bakarak yazıyor ise istememesi normal. Ya da keycapslara ekstra para vermek istemiyordur. Genişletmek için tıkla... İşte bakarak yazsa bile tuşlar gözükmeyecek kadar kötü bir yerde değil bence, kullananlae yorum yapabilir.
xcplfurkan dedi: Hocam ara sıra tuşların nerede olduğunu karıştırıyorum ve yeni bir oyuna başlarken tuşların nerede olduğuna bakmam için. Genişletmek için tıkla... Aslında bu şekilde sorun olacağını düşünmüyorum ama kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. soulsteal59 dedi: Hocam belki adam bakarak yazıyor ise istememesi normal. Ya da keycapslara ekstra para vermek istemiyordur. Genişletmek için tıkla... İşte bakarak yazsa bile tuşlar gözükmeyecek kadar kötü bir yerde değil bence, kullananlae yorum yapabilir.
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Çözümler 4 19 Nisan 2025 #24 xcplfurkan dedi: Hocam ara sıra tuşların nerede olduğunu karıştırıyorum ve yeni bir oyuna başlarken tuşların nerede olduğuna bakmam için. Genişletmek için tıkla... hocam tuşlar görünmez değil. yukarıdan da baktığında çok net görünür. xcplfurkan dedi: Hocam ara sıra tuşların nerede olduğunu karıştırıyorum ve yeni bir oyuna başlarken tuşların nerede olduğuna bakmam için. Genişletmek için tıkla...
xcplfurkan dedi: Hocam ara sıra tuşların nerede olduğunu karıştırıyorum ve yeni bir oyuna başlarken tuşların nerede olduğuna bakmam için. Genişletmek için tıkla... hocam tuşlar görünmez değil. yukarıdan da baktığında çok net görünür. xcplfurkan dedi: Hocam ara sıra tuşların nerede olduğunu karıştırıyorum ve yeni bir oyuna başlarken tuşların nerede olduğuna bakmam için. Genişletmek için tıkla...
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #25 Parsekl dedi: Hocam tuşlar görünmez değil. Yukarıdan da baktığında çok net görünür. Eki Görüntüle 2473390 Genişletmek için tıkla... Bende bundan bahsediyorum, sağ ol.
Parsekl dedi: Hocam tuşlar görünmez değil. Yukarıdan da baktığında çok net görünür. Eki Görüntüle 2473390 Genişletmek için tıkla... Bende bundan bahsediyorum, sağ ol.
xcplfurkan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #26 ubiiyy dedi: Bende bundan bahsediyorum, sağ ol. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun tavsiye için sipariş veriyorum.
ubiiyy dedi: Bende bundan bahsediyorum, sağ ol. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun tavsiye için sipariş veriyorum.