Mad 60HE alınır mı?

Nexell1881

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda elimde Gamepower Warlock compact var. Bu klavyeyi 5 senedir kullanıyorum, 6. senesi olacak. Klavye değişme zamanı geldi. 2500 bandında 8K Hz ve Rapid trigger özellikleri olan bir klavye buldum, Madlions Mad 60HE alınır mı? Benim çok hoşuma gitti, alırsam hangi Switch'i almalıyım tok bir ses için?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sesten istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Muadilleri çok daha iyi iş yapıyor Mad 60HE'ye göre.
Manyetik istersen ve bütçe çıkmazsa MCHOSE Ace 60 Pro öneririm. Bütçe çıkarsa Jet75.
Mekanik istersen G75 Pro alabilirsin.

Muadilleri çok daha iyi iş yapıyor Mad 60HE'ye göre.
Manyetik istersen ve bütçe çıkmazsa MCHOSE Ace 60 Pro öneririm. Bütçe çıkarsa Jet75.
Mekanik istersen G75 Pro alabilirsin.
Madlions a neden öyle dediniz kronik bir sorunumu var ?

Madlions a neden öyle dediniz kronik bir sorunumu var ?
Kronik sorunu yok ama dediğim gibi muadilleri daha iyi. Daha iyi switch kalitesi ve daha iyi kasa kalitesi gibi şeyler.

Kronik sorunu yok ama dediğim gibi muadilleri daha iyi. Daha iyi switch kalitesi ve daha iyi kasa kalitesi gibi şeyler.
Arkadaşım almıştı g75 pro yu 3.günden sorun çıkmıştı iade etti yeni bitane gönderelim dediler oda 5 ay sonra problem çıkarmaya başladı mchose çok sıcak bakmıyorum şahsen.

Stock bulabilirseniz akko monsgeek fun 60 max kaçırmayın sakın. Ace 60 pro da olabilir. Bir tık daha uygun fiyatlı. Madlionsun malzeme kalitesi, switchi ve driverı zayıf rakiplerine göre. Birde akko kalitesi var sonuçta.

Arkadaşım almıştı G75 Pro'yu 3.günden sorun çıkmıştı iade etti yeni bir tane gönderelim dediler oda 5 ay sonra problem çıkarmaya başladı MCHOSE çok sıcak bakmıyorum şahsen.

Bu forumdaki en çok kullanılan klavye desem yanlış olmaz. Hiçbirinden böyle bir sorun duymadım. G75 Pro'ya güvenebilirsiniz. Arkadaşınızın klavyesi neden sorun çıkardı?

Bu forumdaki en çok kullanılan klavye desem yanlış olmaz. Hiçbirinden böyle bir sorun duymadım. G75 Pro'ya güvenebilirsiniz. Arkadaşınızın klavyesi neden sorun çıkardı?
w a s d tuşları basmamaya başladı ilk aldığında 2.sin de biranda gitti hiç çalışmadı.

w a s d tuşları basmamaya başladı ilk aldığında 2.sin de biranda gitti hiç çalışmadı.
Arkadaşınız klavyeye sorun çıkartmış olabilir. G75 Pro sorunsuz klavyedir oysaki. Bu fiyata MCHOSE dışında alabileceğin marka yok. Attığın klavyeninde switchleri ve malzeme kalitesi kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…