Nexell1881 Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #11 Ahmet_Emir dedi: @Nexell1881 mekanik mi manyetik mi tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Mekanik kullanıyorum ama manyetiğe geçmeyi düşünüyorum blue switch kullandım bu zamana kadar Yoneistaken dedi: Arkadaşınız klavyeye sorun çıkartmış olabilir. G75 Pro sorunsuz klavyedir oysaki. Bu fiyata MCHOSE dışında alabileceğin marka yok. Attığın klavyeninde switchleri ve malzeme kalitesi kötü. Genişletmek için tıkla... O işe gittiği için çok kullanmıyor pc yi yani günlük max 2 saat oynuyor ona rağmen bozuldu.
Ahmet_Emir dedi: @Nexell1881 mekanik mi manyetik mi tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Mekanik kullanıyorum ama manyetiğe geçmeyi düşünüyorum blue switch kullandım bu zamana kadar Yoneistaken dedi: Arkadaşınız klavyeye sorun çıkartmış olabilir. G75 Pro sorunsuz klavyedir oysaki. Bu fiyata MCHOSE dışında alabileceğin marka yok. Attığın klavyeninde switchleri ve malzeme kalitesi kötü. Genişletmek için tıkla... O işe gittiği için çok kullanmıyor pc yi yani günlük max 2 saat oynuyor ona rağmen bozuldu.