Mad 68 klavye nereden bulunur?

Donatus36

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki topografik keycapsli arıyorum. Bir ara bulmuştum fakat hiçbir uygulamada yok bu hali. Aliexpress ve Temudan baktım, orada da yok. Bulabilecek var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki topografik keycapsli arıyorum. Bir ara bulmuştum fakat hiçbir uygulamada yok bu hali. AliExpress ve Temu'dan baktım, orada da yok. Bulabilecek var mı?

Ulugames'te vardı diye hatırlıyorum hocam ama stok sorunu olabilir.

Bu videodaki topografik keycapsli arıyorum. Bir ara bulmuştum fakat hiçbir uygulamada yok bu hali. AliExpress ve Temu'dan baktım, orada da yok. Bulabilecek var mı?

Üstündeki tuş takımınımı arıyorsunuz yoksa bu tuş takımlı mad60 serisini mi? Mad60 serisini arıyor iseniz keycap seti alıp farklı bir klavye alın, mad serisi alınmaz.

Bu videodaki topografik keycapsli arıyorum. Bir ara bulmuştum fakat hiçbir uygulamada yok bu hali. Aliexpress ve Temudan baktım, orada da yok. Bulabilecek var mı?

Kötü klavye almanızı önermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı