Mchose Ace 60 modelleri kablolu galiba. Bunun yerine kablosuz olan Akko Fun60 max modelini önerir misiniz?Oyun odaklı manyetik olarak, Ajazz AK680 Max, veya MCHOSE Ace 60 Pro boyut tercihine göre. Genel kullanım mekanik olarak MCHOSE G75 Pro.
Mchose Ace 60 modelleri kablolu galiba. Bunun yerine kablosuz olan Akko Fun60 max modelini önerir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Min 1500 max 2500 TL bütçem var. Hangi klavyeyi almalıyım? En iyisi hangisidir? Genelde FPS oyunu oynuyorum.
Sirf kablosuz diye kaliteden kismak saçma olur.
Manyetik istiyorsan:
![]()
MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr
Mekanik istiyorsan:
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
İkisi arasında öyle aşırı bir kalite farkı var mı? İkisi de plastik gibi. Mchose alüminyum mu?Sirf kablosuz diye kaliteden kismak sacma olur.
Manyetik istiyorsan:
![]()
MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr
Mekanik istiyorsan:
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
MCHOSE Ace 60 modelleri kablolu galiba. Bunun yerine kablosuz olan Akko Fun 60 Max modelini önerir misiniz?
İkisi arasında öyle aşırı bir kalite farkı var mı? İkisi de plastik gibi. MCHOSE alüminyum mu?
İkisi arasında öyle aşırı bir kalite farkı var mı? İkisi de plastik gibi. Mchose alüminyum mu?
Fun 60 Ultra modeli alüminyum olduğu için Ace60'dan daha iyidir sanırım. Bende oyun kullanımı için almak istiyorum.Maalesef var. Fun 60'in yazim hissiyati direkt berbat. Ace 60 fena degil. PBT ve malzeme kalitesi olarakta MCHOSE cok daha memnun eder. Yazilim olarakta daha iyi ve sade.
Fun 60 Ultra modeli alüminyum olduğu için Ace60'dan daha iyidir sanırım. Bende oyun kullanımı için almak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.