Mad 68He V60 vs Aula F75

Bütçe
2000

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Min 1500 max 2500 TL bütçem var. Hangi klavyeyi almalıyım? En iyisi hangisidir? Genelde FPS oyunu oynuyorum.

Mchose Ace 60 modelleri kablolu galiba. Bunun yerine kablosuz olan Akko Fun60 max modelini önerir misiniz?

Sirf kablosuz diye kaliteden kismak sacma olur.

Merhaba arkadaşlar. Min 1500 max 2500 TL bütçem var. Hangi klavyeyi almalıyım? En iyisi hangisidir? Genelde FPS oyunu oynuyorum.

Manyetik istiyorsan:

Mekanik istiyorsan:

Sirf kablosuz diye kaliteden kismak saçma olur.

Manyetik istiyorsan:

Mekanik istiyorsan:

Ace68 de alınabilir, donanım olarak Ace 60'ın kopyası diye biliyorum.

Sirf kablosuz diye kaliteden kismak sacma olur.

Manyetik istiyorsan:

Mekanik istiyorsan:

İkisi arasında öyle aşırı bir kalite farkı var mı? İkisi de plastik gibi. Mchose alüminyum mu?

MCHOSE Ace 60 modelleri kablolu galiba. Bunun yerine kablosuz olan Akko Fun 60 Max modelini önerir misiniz?

Bataryası 3000 mAh, yani düzgün bir kablosuz kullanım için ışıksız kullanman lazım. Öyle de kullanır mısın bilemem.

İkisi arasında öyle aşırı bir kalite farkı var mı? İkisi de plastik gibi. MCHOSE alüminyum mu?

En büyük farkları birinin manyetik birinin mekanik olması. Kendi kulvarlarında ikisi de iyiler. Örnek verecek olursam G75'in sesi olsun yazım hissiyatı olsun çok daha iyi. Ace68 de oyunda daha iyi.

İkisi arasında öyle aşırı bir kalite farkı var mı? İkisi de plastik gibi. Mchose alüminyum mu?

Maalesef var. Fun 60'in yazim hissiyati direkt berbat. Ace 60 fena degil. PBT ve malzeme kalitesi olarakta MCHOSE cok daha memnun eder. Yazilim olarakta daha iyi ve sade.

Maalesef var. Fun 60'in yazim hissiyati direkt berbat. Ace 60 fena degil. PBT ve malzeme kalitesi olarakta MCHOSE cok daha memnun eder. Yazilim olarakta daha iyi ve sade.
Fun 60 Ultra modeli alüminyum olduğu için Ace60'dan daha iyidir sanırım. Bende oyun kullanımı için almak istiyorum.

Fun 60 Ultra modeli alüminyum olduğu için Ace60'dan daha iyidir sanırım. Bende oyun kullanımı için almak istiyorum.

Yazim hissiyati olarak yine de kotu, switchleri ayni. Malzeme olarak öne gecer sadece. Sahsen Fun 60 Ultra yerine bunu alirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı