Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 Bildiğiniz üzere Mad Max Steam'de 15 TL. Sizce değer mi? Oyun güzel mi? Alınır mı?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 29 Aralık 2020 #2 Atmosferi güzel ama Türkçe yaması yok oyunun bir tane var o da oyundan pahalı 20 TL. Türkçe yama önemli değilse alınabilir.
Atmosferi güzel ama Türkçe yaması yok oyunun bir tane var o da oyundan pahalı 20 TL. Türkçe yama önemli değilse alınabilir.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Aralık 2020 #3 Kimisi hiç sevmiyor ama ben 3-4 kez bitirdim oyunu ve oyunda hikaye yok yani TR yama gerekli degil az çok ingilizcen varsa anlarsın hikayeyi.
Kimisi hiç sevmiyor ama ben 3-4 kez bitirdim oyunu ve oyunda hikaye yok yani TR yama gerekli degil az çok ingilizcen varsa anlarsın hikayeyi.
Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #4 Türkçe yamasıni buldum diyelim değer mi hikayesi kötü diyorsunuz ya da bunun yerine başka oyun önerir misiniz bu tarz.
Türkçe yamasıni buldum diyelim değer mi hikayesi kötü diyorsunuz ya da bunun yerine başka oyun önerir misiniz bu tarz.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Aralık 2020 #5 15 liranın hakkını verir. Daha fazla da etmez zaten.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 29 Aralık 2020 #6 Metro serisi olabilir bu tarz onun dışında kesinlikle Batman Arkham City.
Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #7 Salih_Emre dedi: Metro serisi olabilir bu tarz onun dışında kesinlikle Batman Arkham City. Genişletmek için tıkla... Metro serisinin son oyununu aldım oynuyorum şu an zaten bu tarz oyunları seviyorum ama işte pek oyun yok bu tarzda.
Salih_Emre dedi: Metro serisi olabilir bu tarz onun dışında kesinlikle Batman Arkham City. Genişletmek için tıkla... Metro serisinin son oyununu aldım oynuyorum şu an zaten bu tarz oyunları seviyorum ama işte pek oyun yok bu tarzda.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 29 Aralık 2020 #8 Spoop dedi: Metro serisinin son oyununu aldım oynuyorum şu an zaten bu tarz oyunları seviyorum ama işte pek oyun yok bu tarzda. Hikâyesine kötü diyorlar sizce alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... Bende kıyamet sonrası oyunları çok seviyorum Tellate Games'in yaptığı TWD e bakabilirsiniz ama oynanışı garip.
Spoop dedi: Metro serisinin son oyununu aldım oynuyorum şu an zaten bu tarz oyunları seviyorum ama işte pek oyun yok bu tarzda. Hikâyesine kötü diyorlar sizce alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... Bende kıyamet sonrası oyunları çok seviyorum Tellate Games'in yaptığı TWD e bakabilirsiniz ama oynanışı garip.
Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #9 Salih_Emre dedi: Bende kıyamet sonrası oyunları çok seviyorum tellate Games'in yaptığı TWD e bakabilirsiniz ama oynanışı garip. Genişletmek için tıkla... Ben denemiştim daha önce beni pek sarmadı TWD . Blondie dedi: 15 liranın hakkını verir. Daha fazla da etmez zaten. Genişletmek için tıkla... Hikâyesine kötü diyorlar sizce alınmalı mı?
Salih_Emre dedi: Bende kıyamet sonrası oyunları çok seviyorum tellate Games'in yaptığı TWD e bakabilirsiniz ama oynanışı garip. Genişletmek için tıkla... Ben denemiştim daha önce beni pek sarmadı TWD . Blondie dedi: 15 liranın hakkını verir. Daha fazla da etmez zaten. Genişletmek için tıkla... Hikâyesine kötü diyorlar sizce alınmalı mı?
Wiinchester Kilopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 400 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #10 Oyunda hikaye hiç yok neredeyse tamamen amele yapma simülasyonu. O parayla gidip döner ayran ye , daha fazla zevk alırsın.
Oyunda hikaye hiç yok neredeyse tamamen amele yapma simülasyonu. O parayla gidip döner ayran ye , daha fazla zevk alırsın.