Mad Max oyunu güzel mi?

Last Trials

Decapat
Daha fazla  
Bu oyun hoşuma gitmedi karakter yüzleri falan yamulmuş açık dünya olduğu için yüklemek istedim sizce güzel mi?

Oyunu iki kez bitirdim. İkisinde de aynı keyifle oynadığımı belirtmek isterim. Muazzam bir oyun olduğunu düşünmüyorum, ama kesinlikle keyifli. Denemenizi öneririm

Keyif alınabilecek iyi bir oyun.

Kesinlikle önermiyorum oyunun başlarında güzel gelse de bir zaman sonra hep aynı görevleri yaptırıyor.

Ben vazgeçtim bu oyunu yüklemeyeceğim çünkü bildiğin sanayicilik oyunu gibi bir şey parça toplayıp arabaları birleştirmek gerekiyormuş ve sıkıcı olduğunu düşündüm koskoca bir çölün ortasında ne yapayım ben değil mi yani mantıklı geliyor düşünüldüğü zaman koskoca bir çölün ortasına atılmış bir varner bros oyunudur ve statof birleştion diye bir.

Keyif alınabilecek iyi bir oyun.

Vazgeçtim boynu yüklemeyeceğim.

Oynaması keyifli bir oyun. Kendini tekrar eden çok yeri var ama atmosferi ve deneyimi hoş.

Beğenmedim kıyamet sonrası olan oyunları sevmiyorum.

Oynanışı kısır. Genelde base ele geçir vs. ama bir araç kombatı varki daha hiçbir oyunda görmedim. Şahsen bana göre ortalama üstü bir oyun. İnternette ücretsiz Türkçe yaması da var bildiğim kadarıyla.

Beğenmedim maalesef warner bross oyunları güzel fakat bu oyun bana göre değil.

Oyunu iki kez bitirdim. İkisinde de aynı keyifle oynadığımı belirtmek isterim. Muazzam bir oyun olduğunu düşünmüyorum, ama kesinlikle keyifli. Denemenizi öneririm.

Yüklemicem bence güzel değil gibi geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı