Mad mi Bargello mu?

Hears

Decapat
Daha fazla  
Bargello 685/Mad W174 Versace Eros muadili almayı düşünüyorum koku benzerliği ve kalıcılık olarak Bargello mu mad mi? Hangisini tercih etmeliyim?

Bargello 685/Mad W174 Versace Eros muadili almayı düşünüyorum koku benzerliği ve kalıcılık olarak Bargello mu mad mi? Hangisini tercih etmeliyim?

Bargello 685 yerine 709 ve 624'ü deneyebilirsiniz Bargello kalıcılık konusunda ortalama kokunun kalıcılığını arttrmak için body mist kullanabilirsiniz.

Hocam öncelikle Versace Eros'u tercih etmeyerek başlayabilirsin.

Hocam öncelikle Versace Eros'u tercih etmeyerek başlayabilirsin.

Bana Versace Eros benzeri kokular önerebilir misin evet haklısın herkes kullanıyor ve kötü bir kitlesi var ancak kokusu çok hoşuma gitti.

Bargello 685 yerine 709 ve 624'ü deneyebilirsiniz Bargello kalıcılık konusunda ortalama kokunun kalıcılığını arttrmak için body mist kullanabilirsiniz.

709 armani stronger with you muadili diye biliyorum yaz için ve gündelik hayat için tercih etmek istemiyorum ağır geliyor, 624 ne bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bargellodan le beau ve spicebomb muadillerine bakabilirsin kodlarını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…