gucciman Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 122 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #31 Şampiyonenes dedi: Hocam 700W kullanıyorum gerci karti degistireceğim servise gitmeden once hiçbir sekilde PSU'dan dolayi sıkıntı etmedi servisten sonra başladı. Genişletmek için tıkla... Anladım sanırım 5700 XT daha doğrusu AMD GPU'larda halen driver sorunlari kesin olarak çözülebilmiş değil.
Şampiyonenes dedi: Hocam 700W kullanıyorum gerci karti degistireceğim servise gitmeden once hiçbir sekilde PSU'dan dolayi sıkıntı etmedi servisten sonra başladı. Genişletmek için tıkla... Anladım sanırım 5700 XT daha doğrusu AMD GPU'larda halen driver sorunlari kesin olarak çözülebilmiş değil.
Şampiyonenes Kilopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #32 gucciman dedi: Anladım sanırım 5700 XT daha doğrusu AMD GPU'larda halen driver sorunlari kesin olarak çözülebilmiş değil. Genişletmek için tıkla... Degil hocam riske atmayın kendinizi.
gucciman dedi: Anladım sanırım 5700 XT daha doğrusu AMD GPU'larda halen driver sorunlari kesin olarak çözülebilmiş değil. Genişletmek için tıkla... Degil hocam riske atmayın kendinizi.