Mad vs Bargello

Hocam bu nasıldır? Sizce Bargello 561 (Invictus) mu yoksa muscent Invctus mu? Bargello 290tl muscent 490tl ikiside 50ml. 2 bargello fiyatina muscent ne kadar mantikli sizce?

Bu foruma birde parfüm ustası lazım. Herşey var o eksik.

Muscent Invictus modeli nasıldır? EDP mi EDT midir çok farkettirir mi? Kalıcılık ve teri bastırması da önemli benim için. @Silinen üye @CS Relboron @557260

Daha parfümlere de hiç alısamadigim icin once bargello 561 edp ile baslamayi dusunuyorum suanlik. Begenirsem aynisindan muscent veya begenmezsem limon kolonyasi gibi gelirse farkli muscent bakarim. Siz ne dusunuyorsunuz?

Son düzenleme:
Hocam İnvictusun başka bir sitede olan muadilini denemiştim koku güzeldi ama kalıcılık konusunda sıkıntılıydı.
İnvictus olarak Invictus Victory Elixir 2023 [ViX] 50 ML Erkek Parfümü

Bunu öneririm, kalıcılık ve yayılımı iyi kokusuda çok hoşuma gitti. Fiyatta söylediğinizden daha uygun.

Hocam Victory Elixir diyor. Benim baktığım paco rabanne.

Aynı şey değil galiba.

@CS Relboron

Galiba aynı şeymiş ama benim baktığım 561 olan açık mavi renkli paco rabannenin muadili.
Ozelparfumler deki ise siyah paco rabannenin muadiliymiş.

Attığımda Paco robanne hocam, farklı versiyonu sizin dediğiniz
INVICTUS 2013 [iNV] Erkek Parfümü Bu olarak geçiyor fakat dediğim gibi bunun kalıcılığı daha düşük.

https://www.ozelparfum.com/liste sitenin bu liste kısmına girin burda istediğiniz parfümü orjinal adıyla aratın sitede o parfümün karşılığı çıkacak.

Siyah olanla koku arasındaki fark nedir? Çok ağır bir koku istemiyorum siyah olan 30-40 yas adam gibi kokacakmis gibi geliyor.

Ben varim da muadil markalar cok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…