Mad60 He vs MAD68 HE

Ace 60'ın da sadece kendi sitesinde Pro stoğu kalmış o da benim bütçemin üstünde, Fun 60 hiç mi olmaz, rekabetçi oyunlar oynuyorum ama yazı da yazıyorum.

Daha cok yazı için ugrasicaksan manyetik almamani oneririm, ses olarak, hissiyat olarak tatmin etmez. Fun60 yerine ak680 max tri mode daha iyi olur ama aman aman farkları yok.

İfadeler: kxy
Ace 60'ın da sadece kendi sitesinde Pro stoğu kalmış o da benim bütçemin üstünde, Fun 60 hiç mi olmaz, rekabetçi oyunlar oynuyorum ama yazı da yazıyorum.

Yazim hissiyati olarak iyi bulmuyorum ben. AK680 Max biraz daha tatmin eder sadece ama oda mukemmel degil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

60 kullanan da ne bileyim yani.

60’ı anca @ubiiyy kullanır.

Fun 60'ın sesi çok kötüymüş.

Daha cok yazı için ugrasicaksan manyetik almamani oneririm, ses olarak, hissiyat olarak tatmin etmez. Fun 60 yerine AK680 Max tri mode daha iyi olur ama aman aman farkları yok.

O zaman AK680 alacağım ama tuşlar çok RGB geçirmiyor gibi görünüyor AJAZZ AK680 MAX özellikle pembe rengini almak istiyorum.

O zaman AK680 alacağım ama tuşlar çok RGB geçirmiyor gibi görünüyor AJAZZ AK680 MAX özellikle pembe rengini almak istiyorum.

İkinci el Wraith W75 alınabilir illa 60 olacaksa da Wraith W60'a çok iyi diyorlardı ama pek bilmiyorum.

İfadeler: kxy
W60 henüz a-lın-maz.

Selam ilk tanıtım videosu çıkmış bir inceler misiniz? Mad60'dan daha iyi diyorlar

MAD zaten rezil bir klavye ondan iyi olamaması mucize olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…