Hocam peki mad68 aldım diyelim gereken her şeyi yaptım senkronize ettim kalibre ettim güncelledim o sefer bişey olmaz diye biliyorum. Çoğu zaman sorun yaşayan insanlar bunları yapmamış oluyor.
Hocam peki mad68 aldım diyelim gereken her şeyi yaptım senkronize ettim kalibre ettim güncelledim o sefer bir şey olmaz diye biliyorum. Çoğu zaman sorun yaşayan insanlar bunları yapmamış oluyor.
Kalibrasyon switchlere varsayılan olarak uygulanmış şekilde geliyor, sorun asla kalibrasyon kaynaklı olamaz. Kalibrasyon yapılmadıysa da zaten bu sorun değildir. Çinli ve bilinmeyen bir markanın verdiği güncellemeye de güvenmezdim açıkçası.
Kalibrasyon switchlere varsayılan olarak uygulanmış şekilde geliyor, sorun asla kalibrasyon kaynaklı olamaz. Kalibrasyon yapılmadıysa da zaten bu sorun değildir. Çinli ve bilinmeyen bir markanın verdiği güncellemeye de güvenmezdim açıkçası.
Hocam Madlions da VGN gibi kaliteli de durmuyor sadece ucuz olduğu için almak istiyordum ve manyetik. Bundan sonra FUN60 alacağım yön tuşları yok ama yapacak bişey de yok. Sıkıntılı almaktan iyidir
Hocam madlions da VGN gibi kaliteli de durmuyor sadece ucuz olduğu için almak istiyordum ve manyetik. Bundan sonra FUN60 alacağım yön tuşları yok ama yapacak bir şey de yok. Sıkıntılı almaktan iyidir.
Yön tuşlarını bazı klavyelerde FN + Shift kombinasyonu ile aktifleştirebiliyorsunuz, birkaç tuştan feragat edersiniz fakat yön tuşlarınız olmuş olur. Yapamazsanız yazılımda da gözüküyor diye biliyorum.
Gateron jade dedikleri switchin yarısı bile zar zor jade olmuş, bana kalırsa da güvenilir değil. Yarısı başka yarısı başka switch. Sadece maliyetten kaçmışlar.
Gateron jade dedikleri switchin yarısı bile zar zor jade olmuş, bana kalırsa da güvenilir değil. Yarısı başka yarısı başka switch. Sadece maliyetten kaçmışlar.