MAD68 HE alınır mı?

Gateron jade dedikleri switchin yarısı bile zar zor jade olmuş, bana kalırsa da güvenilir değil. Yarısı başka yarısı başka switch. Sadece maliyetten kaçmışlar.
Gateron jade versiyonu yok diye biliyorum ulugamesdeki farklı model, limited olanda ulugames'de gateron magneto var oda sanırım gateronun public piyasaya sürdüğü bir switch değil hiçbiryerde göremedim, desteğede sorduğumda yayınlamamış olabilirler dedi.
Bu dediklerinizden sonra FUN60 bı yakışıklı gelmeye başladı ha
fun60 yakışıklıkdan ziyade daha güvenilir ve kaliteli. ayrıca kablosuz da kullanabiliyorsunuz. ayrıca marka zaten kendi switchleriyle meşhur bir marka. ha bide sadece web driver da saçma, yarın birgün kapatsalar şirketi hiçbiryerden yönetemezsiniz klavyenizi

Öyle bence de, keycapları ve kablosuz seçenekleriyle çok alınabilir duruyor.
Tofaştan inip Ferrariye binmek gibi hissettirdi

Tofaş'tan inip Ferrari'ye binmek gibi hissettirdi.

Abartılacak bir şey yok sonuçta ikisi de magnetic klavye ve dediklerini ikisi de yapıyor. Belki dediğin farkı Nuphy'nin klavyelerde yaşayabilirsin. Onlarda flagship klavyeler olduğu için ekstra bir bütçe istiyor

Evet, public şekilde piyasaya çıkmamış, ben hala noname replika bir switch olduğunu düşünüyorum. AliExpress gibi kaynaklarda customized Gateron jade yazan bir versiyona rastladım, ttc ve Gateron switch birleşimi olduğu yazıyordu maalesef. Magneto switchleri önden firmaya kullanmaları için gönderdiler diyebiliriz fakat Gateron gibi büyük bir firma neden adı sanı bilinmeyen bir firmaya neden herkese açık sunmadığı switchlerini kullanmaları için göndersin ki sonuçta.

Abartılacak bir şey yok sonuçta ikisi de magnetic klavye ve dediklerini ikisi de yapıyor. Belki dediğin farkı Nuphy'nin klavyelerde yaşayabilirsin. Onlarda flagship klavyeler olduğu için ekstra bir bütçe istiyor

Nuphy çoğu klavyesinde Gateron jade kullanıyordu sanırım, bence çok hoş klavyeler. Bütçesi yeten biri olursa önermekten çekinmiyorum en azından hocam

Arkasında VGN var diyorlar fgg Madlions'un, swarcow da öyle demişti ama iyi gün önerisi gibime geliyor hala. Sıfırdan bir marka gidipde böyle canı sıkıldıkça başka markaları kopyalayamaz, arkasında bir şirket var, ama kim belli değil.

Kopyalama sebebi çinde davaların çokta takılmadığı yer olduğu için kopyalamaktan korkmadıklarını söylemişti swarcow. Hatta wooting bile uğraşmamış kopyalayın demişti.

Kopyalama sebebi Çin'de davaların çok da takılmadığı yer olduğu için kopyalamaktan korkmadıklarını söylemişti swarcow. Hatta Wooting bile uğraşmamış kopyalayın demişti.

Kopyalayın değil de, davaya ayıracakları parayı emeği zamanı kendi ürünlerini geliştirmekde harcarız daha iyi dediler, mantıklı olanda bu. Siz FUN60 alın Driverdan'da ok tuşlarına FN kombinasyonuyla Config atarsınız.

Madlionsun yüzü burda gördüm. Teşekkürler paramı çöpe attirmadiginiz için.

atk/vgn/vxe aynı şirketler sayılır, aynı çatının altındalar fakat madlions farklı bir firmaya ait diye düşünüyorum, eğer bu üçlemeden biri Wooting'in tasarımını alacak olsaydı kopyalayıp aynı klavyeyi bize sunabilirdi.

Yeni bir marka dahil etmekle uğraşmazlardı gibi geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…