Bu keycap'ler ne kadar hocam ?Hiç düşünmeden fun 60 Pro al 2300 TL fiyata çok iyi performans veriyor. Gateron Silver switchin 1 mm actuation pointinden Akko creamy yellow Pro V3 switchlerin olduğu Custom klavyeye geçmiştim. Başta 2 mm actuation point beni rahatsız etmişti daha sonrasında Silver Pro V3 switchlere mi geçsem diye düşünmüştüm ve direkt olarak manyetik klavye almaya karar verdim. Şimdi fun 60 Pro'ya geçtim Akko switchlerine güveniyorum zaten klavyeyi fırlatmadığın sürece ABS kasadan da bir şey olmaz. Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse şu anda gerçekten memnunum manyetik olmasının avantajı kendine göre switchler üzerinde oynama yapabiliyorsun sürekli switch değiştirmene gerek kalmıyor. Sesinden de memnunum keycapsleri değiştirdim. Hala ince gelmeye devam ederse kasayı açar foam ve tape mod yaparım zor bir şey değil. Bu fiyata bu performansı ve özgürlüğü almak asıl önemli olan. (XDA keycapsten bunun keycapslerine geçince gram beğenmedim onu belirteyim o yüzden kendi keycapslerimi taktım)
Eki Görüntüle 2434151
FUN60 Pro en ucuz nerede linki var mıdır?
Bu Keycap'ler ne kadar hocam?
Ekstra olarak sizden mouse tavsiyesi isteyeceğim hocam 2 ve 2.5 k arası. @enzyyx
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Dongle ile alınabilir. Bütçe artar ise ki arttırmaya çalışın Scyrox V8 8K Hz Pixart 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Bu yorumu hangi gripi tuttuğunuzu ve elinizin boyutunu ayrıca kıyaslama yapmak için eski mousenizi bilmeden yaptım. Bilgilendirirseniz daha kolay olur model bulmam.
SS Prime eski mouse'm fakat elime uygun değil gibi sanırım tutuş şeklimi pek anlayamadım.
SS Prime eski mouse'm fakat elime uygun değil gibi sanırım tutuş şeklimi pek anlayamadım.
Bu Keycap'ler ne kadar hocam?
Konudan alakasız ancak keycapsleriniz çok hoş duruyor. Linki var mı?
Eki Görüntüle 2434178
Tam claw tutmuyorsanız scyrox size cehennemi yaşatabilir.
Shape farkları.
Eki Görüntüle 2434180
Hocam aslında benim tutuş şeklim palm fakat Claw'a alışmaya çalışıyorum bana göre claw tutuş şekli daha iyi yani.
FUN60 Pro en ucuz nerede linki var mıdır?
@enzyyx hocam 8K Hz bilgisayarım destekliyor mu? i5 12400F RX 6700 XT. Destekliyordur da sorayım yine de.
Ne alabilirim önerin isterseniz değerlendirelim.En ucuzu Gaming.Gen.TR'de diye hatırlıyorum, başka bir yerde satıcı görmedim. Mouse tavsiyesi olarak yeterince bilgi sahibi olmadığım için model öneremiyorum, diğer hocalarım gayet iyi mouseler önermişler fakat scyrox almamanızı öneririm, 3 bin TL'lik bir farede Omron switchler kullanılması mantıklı olmamış
8KHz destekleyip desteklememe gibi bir durumu yok, sorun yaşamazsınız işlemciniz gayet iyi ve yeterli.