MAD68 HE alınır mı?

Claw hocam.

Şu an kullandığım SS Prime FPS mesela elimin ortasını ağrıtıyor sanırım bu tutuş şekliden dolayı.

Switchlerini kaliteli bulduğum bir tek bu model var, 4KHz yanlış görmediysem(harici alıcı ile) zaten 1KHz üstü bir şey fark ettirmiyor diye düşünüyorum. Gripinize uyuyor ise bir bakabilirsiniz.

VXE r1 nasıldır hocam ? Fiyat biraz fazla geldi

PAW3395 kötü bir sensör müdür hocam ?

VXE R1 nasıldır hocam? Fiyat biraz fazla geldi.

PAW3395 kötü bir sensör müdür hocam?

Kötü bir sensör değil fakat markalar çok fazla sanal DPI ekliyorlar, bu da o sensör iyiymiş gibi gözüküyor fakat hepsinde aynı oluyor. R1'in sayfasını atabilir misiniz size zahmet?

Tabii buyurun

1600 TL olan

Fun Pro'yu çektim hocam, teşekkürler herkese yardımcı olan arkadaşlara mineattarım gerçekten. Arkadaşım da öneri istiyordu o da benim gibi rekabetçi oyunlar oynar fakat çoğunlukla hikaye tipi oyunlar oynar sizce o da fun Pro almalı mı? Yoksa daha iyi bir seçenek var mı bu fiyata? (RT özellikleri falan olmayan mekanik switchli gibi) Sırf 8KHz için mi alınır demek istedim yani bu klavye.

Hocam manyetik switchler mekaniklere göre daha mı iyidir?

Son düzenleme:

Arkadaşınıza isterseniz AKKO 5087S-SP QMK Mint TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Bu klavyeyi önerebilirsiniz, hikayeli oyunlar oynuyorsa sadece tuşlara basmaktan bile keyif alacaktır.
Klavyeniz hayırlı olsun hocam, fareye bakıyorum.

R1 Pro alabilirseniz çok daha iyi olur, kaplama, Controller değişikliği gibi birçok güzel özellik eklenmiş.

Hocam manyetik switchler mekaniklere göre daha mı iyidir?

Uzun ömürlü olması konusunda iyiler fakat eğer kaliteli bir manyetik switchiniz yoksa birçok mekanik switch daha güzel hissiyat veriyor.

Sizce 2-2.5 k bandında en iyi mekanik switchli klavye hangisidir ? Bu arada siyah kasa olmasını istiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…