MAD68 HE alınır mı?

Attığım modelin siyah versiyonu da var, onu alabilir. AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Bence sırf kasa için bu kadar fark vermeye gerek yok fakat gayet hoş bana kalırsa bu rengi de.

Sanırım setup ına uygun bir şeyler istiyor. En iyisi buysa önereyim hocam daha güzel modeller varsa atın göstereyim ona size zahmet olmazsa tabii ki

Hocam bu mouse nasıl? Çok iyi fiyatı benim için

Arkadaşım buna nasıldır diyor hocam, attığınız klavyeye kıyasla

Son düzenleme:

Klavye alınabilir gibi, bayağı düşmüş fiyatı.
Mouse için ise, bence alınmaz. Dermoshark mouseler kaliteli gelmiyor açıkçası. Çoğunluğu kronik sorunlu. R1 Pro'ya bütçeniz yetiyor ise en iyisi o olacaktır.

Hocam 2023 de birçok sorunu vardı. Ancak yeni üretimlerde hiçbir sorunu yok diye biliyorum eskiden bayağı double Click falan yaşanıyordu.

Klavye aşırı hoşumuza gitti hocam hatta bir tane de kardeşime alacağım graywood v4 ve graywood v3 switchler varmış klavyede siyah olan da v4 diğer renklerde v3 olarak geçiyor fark yoksa alalım siyah olan rengini

Hocam 2023 de birçok sorunu vardı. Ancak yeni üretimlerde hiçbir sorunu yok diye biliyorum eskiden bayağı double Click falan yaşanıyordu.

Ürünün yorumlarında biri 1 ayda tekerleğinin bozulduğu gibisinden şeyler söylemiş, düşük bütçeli modelleri iyi değil diye düşünüyorum.

Ürünün yorumlarında biri 1 ayda tekerleğinin bozulduğu gibisinden şeyler söylemiş, düşük bütçeli modelleri iyi değil diye düşünüyorum.
2k 3k vereceğiz demek ki mouse a

Klavye aşırı hoşumuza gitti hocam hatta bir tane de kardeşime alacağım graywood V4 ve graywood V3 switchler varmış klavyede siyah olan da V4 diğer renklerde V3 olarak geçiyor fark yoksa alalım siyah olan rengini.

Açıkçası ben yine de Akko alınması taraftarıyım, switchlerinin hissiyatı çok hoş benim için.

2K 3K vereceğiz demek ki mouse a

Maalesef şu dönemde öyle oluyor, indirim kovalamak iyi bir fikir olabilir.

Bende 6 aydır var şu an da bir sorun yok hocam. Tabii ben yaşamadıysam kimse yaşamaz diye bir şey yok teknoloji sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…