MAD68 HE alınır mı?

Switch materyali olarak gayet güzel, sesi bayağı toktur diye düşünüyorum. 50 gram linear bir switch için biraz ağır olabilir, tek eksisi o.

Actuation 40 grammış, gayet yeterli bir switch.

Umarım PCB konusunda herhangi bir problem yaşamazsınız.

PCB konusunda problem yaşayan çıktı mı hocam hiç ?

Buradan almayı düşünüyoruz

Buda izlediğimiz arkadaşın videosu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baya bir övmüş klavyeyi.

Anladım bu yay sesi dediğiniz olay Switch'den kaynaklı gelir değil mi? Eğer sevmezse ileride switch değiştirebilir sanırım hot swap bir klavye olduğundan.

Değiştirebilir, eğer uyumlu olmaz ise switchlerin pinlerini inceltir, tüm soketlere uyumlu yapabilir. Dediğim şey switchin yayı ve yapısıyla alakalı.

Bu tarz incelemelere güvenmiyorum açıkçası, firmalar genelde ürünü ücretsiz vermek ya da ücretli şekilde sponsorluk ile abartmalarını söyleyerek reklam yaptırıyorlar.

Haklısınız. PCB konusunda üzer mi acaba Aula ? Akko'da böyle sorunlar çıkmaz mı ?

PCB konusunda problem yaşayan çıktı mı hocam hiç?

Çok uzun süre dayanacak bir PCB'si olduğunu sanmıyorum fakat 2-2.5 yıl switch değiştirerek problemsiz kullanılabilir.

Haklısınız. PCB konusunda üzer mi acaba Aula? Akko'da böyle sorunlar çıkmaz mı?

Akko'nun pcbsinin daha kaliteli olduğu kesin fakat Aula'nın tam detaylarını bilmiyorum maalesef.

AKKO 5087S-SP İnceleme videosu bulamadım varsa atabilir misiniz ?

Maalesef inceleme videosu yok fakat Amazon yorumlarına bakabilirsiniz, tamamen aynı klavye. 448 değerlendirme üzerinden 4.2 yıldız.

Anladım. Bu konuda neden gömmüşler acaba klavyeyi ;D

3000 TL'ye o zamanlarda daha iyi şeyler alabiliyordunuz çünkü. O zamanki fiyatlara göre alınmazdı. Şu an alınabilir, üstündeki switchler bile 1700 TL yapıyor ayrı almaya kalkarsanız.

3000 TL'ye o zamanlarda daha iyi şeyler alabiliyordunuz çünkü. O zamanki fiyatlara göre alınmazdı. Şu an alınabilir, üstündeki switchler bile 1700 TL yapıyor ayrı almaya kalkarsanız.

Akko'nun görünüşü pek hoşumuza gitmedi dediğim gibi. Eğer Aula da sorun yaşamazsak alacağız. Bizim için PCB konusunu araştırabilir misiniz hocam?

TKL klavye lazım hocam ve sizin attığınız çok sade duruyor beğenemedik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…