MAD68 HE alınır mı?

Sonrasında keycaplarını değiştirmek gibi bir seçeneğiniz de var ve yanında birçok hediye keycap geliyor.

PCB'de herhangi bir bilgiye rastlamadım maalesef.

Kalitesiz olduğunu düşünmüyorum, bence alabilirsiniz.

Hocam kusura bakmayın sizi çok yoruyorum ama dediğiniz gibi ömürlük birşey de almak istiyoruz. PCB konusunda anlattığınız şeyi pek anlamadım 2-2.5 yıl sonra switch değiştirip kullanırsınız dediğiniz kısmı yani, pek fazla hakim değilim bu konulara. Akko’da harfler ve sayılar aşağıya baktığı için alasımız yok daha doğrusu ve Aula kadar dizayn etmeden sadece mekanik diye satmak istemişler gibi. Puddin keycap’ler duydum bu klavyeye yani Akko’ya uygun olur mu ? Olursa kaça patlar hocam Akko klavye ile birlikte.

Akko ile birlikte dolap gibi uygulamalardan pazarlıkla 450-500 TL bandında alabilirsiniz. Birçok keycap uyacaktır. Aula'nın PCB'si konusunda switchler ileride sorun çıkartır ise değiştirerek 2-2.5 yıl sorunsuz kullanırsınız, sonrasında batarya hafiften ölmeye başlayacaktır çünkü bir koruma devresi olduğunu düşünmüyorum. Bir süre sonra da PCB hakkında çift basma ya da hiç basmama gibi sorunlar yaşayabilirsiniz alttaki soket yüzünden.

Aula F75inin soketlerini switch takarken çatlatan birini görmüştüm, F87'de daha iyi soketler kullanılmıştır umarım.

Mavi kasa olduğu için takacağım siyah beyaz ya da siyah turuncu keycap’ler kötü mü durur acaba ? (Keycap’lerii ilerleyen zamanda alacağım)

Kötü duracağını sanmıyorum fakat üstleri beyaz ya da turkuaz renkli bir pudding keycaps almanız daha hoş durur.

Önerebileceğiniz var mıdır? Printstream görmüştüm bayağı hoşuma gitmişti

Bence keycapslara 500 vermek yerine klavyenin siyah kasalı versiyonunu almak daha iyi hocam, gördüğüm kadarıyla yanında birçok ek keycap geliyordu. Pembe temalı yapabiliyorsunuz

Hmm haklısınız hem de kasa siyah olur dediğiniz gibi, teşekkürler hocam cansınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…