Bugi014 Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 CS, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. MAD68 HE alınır mı? Bütçem 3K'yı zorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2025
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 12 Nisan 2025 #2 Bugi014 dedi: CS, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. MAD68 HE alınır mı? Bütçem 3K'yı zorlar. Genişletmek için tıkla... Alınmayacak bir model, iç donanımları hakkında bilgi sahibi değiliz ve marka dönüş yapmıyor. Bütçenizi zorlamak istemiyorsanız MCHOSE Ace60 Pro alabilirsiniz. MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr
Bugi014 dedi: CS, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. MAD68 HE alınır mı? Bütçem 3K'yı zorlar. Genişletmek için tıkla... Alınmayacak bir model, iç donanımları hakkında bilgi sahibi değiliz ve marka dönüş yapmıyor. Bütçenizi zorlamak istemiyorsanız MCHOSE Ace60 Pro alabilirsiniz. MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Nisan 2025 #3 Bugi014 dedi: CS, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. MAD68 HE alınır mı? Bütçem 3K'yı zorlar. Genişletmek için tıkla... Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
Bugi014 dedi: CS, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. MAD68 HE alınır mı? Bütçem 3K'yı zorlar. Genişletmek için tıkla... Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr