V Varpex Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #21 ubiiyy dedi: G75 manyetik değil ama ona göre. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam kaliteli olsun yeterli benim için zaten klavye profesyoneli değilim. 328914 dedi: Yurt dışından geliyorsa gümrükte kalma ihtimali var bir araştırın derim. Gaminggen’de satılıyordu ancak stok bitmiş gelmesini bekleyebilirsiniz veya Fun 60 Pro alın. AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Acelem yok hocam 2 3 hafta sonra gelir mi stok ubiiyy dedi: G75 manyetik değil ama ona göre. Genişletmek için tıkla... 2 3 haftaya stok gelebilir mi hocam sizce? Son düzenleme: 5 Haziran 2025
ubiiyy dedi: G75 manyetik değil ama ona göre. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam kaliteli olsun yeterli benim için zaten klavye profesyoneli değilim. 328914 dedi: Yurt dışından geliyorsa gümrükte kalma ihtimali var bir araştırın derim. Gaminggen’de satılıyordu ancak stok bitmiş gelmesini bekleyebilirsiniz veya Fun 60 Pro alın. AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Acelem yok hocam 2 3 hafta sonra gelir mi stok ubiiyy dedi: G75 manyetik değil ama ona göre. Genişletmek için tıkla... 2 3 haftaya stok gelebilir mi hocam sizce?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.212 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #22 Varpex dedi: Sıkıntı yok hocam kaliteli olsun yeterli benim için zaten klavye profesyoneli değilim. Acelem yok hocam 2 3 hafta sonra gelir mi stok 2 3 haftaya stok gelebilir mi hocam sizce? Genişletmek için tıkla... Aylardır yok ki stok. Ben gelceğini düşünmüyorum.
Varpex dedi: Sıkıntı yok hocam kaliteli olsun yeterli benim için zaten klavye profesyoneli değilim. Acelem yok hocam 2 3 hafta sonra gelir mi stok 2 3 haftaya stok gelebilir mi hocam sizce? Genişletmek için tıkla... Aylardır yok ki stok. Ben gelceğini düşünmüyorum.
V Varpex Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #23 ubiiyy dedi: Aylardır yok ki stok. Ben gelceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman w75 de alabilirim gelmezse
ubiiyy dedi: Aylardır yok ki stok. Ben gelceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman w75 de alabilirim gelmezse
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.423 Çözümler 46 Yer Bursa 5 Haziran 2025 #24 Sesli olması sorun değilse MCHOSE Ace 60 Pro onun harici biraz daha sessiz bir deneyim istiyorsanda FUN60 Pro tercih edilebilir.
Sesli olması sorun değilse MCHOSE Ace 60 Pro onun harici biraz daha sessiz bir deneyim istiyorsanda FUN60 Pro tercih edilebilir.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2025 #25 328914 dedi: Hocam EVision VS11K09A-1 MCU hakkında bir bilginiz var mı, nasıldır? Genişletmek için tıkla... Datasheet atarsan bakayim hocam.
328914 dedi: Hocam EVision VS11K09A-1 MCU hakkında bir bilginiz var mı, nasıldır? Genişletmek için tıkla... Datasheet atarsan bakayim hocam.
V Varpex Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #26 HakanXD dedi: Sesli olması sorun değilse MCHOSE Ace 60 Pro onun harici biraz daha sessiz bir deneyim istiyorsanda FUN60 Pro tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Ace 60 Pro'da W75 gibi Rapid trigger var mı hocam W75'in beni biraz kendine çekme nedeni de bu.
HakanXD dedi: Sesli olması sorun değilse MCHOSE Ace 60 Pro onun harici biraz daha sessiz bir deneyim istiyorsanda FUN60 Pro tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Ace 60 Pro'da W75 gibi Rapid trigger var mı hocam W75'in beni biraz kendine çekme nedeni de bu.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2025 #27 Varpex dedi: Ace 60 Pro'da W75 gibi Rapid trigger var mı hocam W75'in beni biraz kendine çekme nedeni de bu. Genişletmek için tıkla... Evet var.
Varpex dedi: Ace 60 Pro'da W75 gibi Rapid trigger var mı hocam W75'in beni biraz kendine çekme nedeni de bu. Genişletmek için tıkla... Evet var.
V Varpex Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #28 egemebb dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... O zaman ace 60 Pro alırım gibi hem beni mutlu eder hem stok sıkıntısıda yok sağ olun hocam.
egemebb dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... O zaman ace 60 Pro alırım gibi hem beni mutlu eder hem stok sıkıntısıda yok sağ olun hocam.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.191 Makaleler 11 Çözümler 59 5 Haziran 2025 #29 egemebb dedi: Datasheet atarsan bakayim hocam. Genişletmek için tıkla... O nasıl atılıyor hocam? Siz yazıp baksanız daha iyi olur aslında.
egemebb dedi: Datasheet atarsan bakayim hocam. Genişletmek için tıkla... O nasıl atılıyor hocam? Siz yazıp baksanız daha iyi olur aslında.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2025 #30 328914 dedi: O nasıl atılıyor hocam? Siz yazıp baksanız daha iyi olur aslında. Genişletmek için tıkla... Yani hocam mailim var hakkımda kısmında. Datasheeti araştırıp bulabilir iseniz atın ya da firmadan isteyin onlar atar.
328914 dedi: O nasıl atılıyor hocam? Siz yazıp baksanız daha iyi olur aslında. Genişletmek için tıkla... Yani hocam mailim var hakkımda kısmında. Datasheeti araştırıp bulabilir iseniz atın ya da firmadan isteyin onlar atar.