arjinyekta Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 41 15 Mayıs 2025 #1 Şimdi MAD68 HE modeline bakıyordum ve bayağı bir switch farkı var. Hangilerini önerirsiniz? Bütçe maksimum 3bin. Dosya Ekleri 1747333768718.png 63,3 KB · Görüntüleme: 34
Şimdi MAD68 HE modeline bakıyordum ve bayağı bir switch farkı var. Hangilerini önerirsiniz? Bütçe maksimum 3bin.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.280 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2025 #2 arjinyekta dedi: Şimdi MAD68 HE modeline bakıyordum ve bayağı bir switch farkı var. Hangilerini önerirsiniz? Bütçe maksimum 3bin. Genişletmek için tıkla... Hiçbirini önermem. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...olu-kablosuz-oyuncu-si-fiyati,1030573671.html AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr
arjinyekta dedi: Şimdi MAD68 HE modeline bakıyordum ve bayağı bir switch farkı var. Hangilerini önerirsiniz? Bütçe maksimum 3bin. Genişletmek için tıkla... Hiçbirini önermem. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...olu-kablosuz-oyuncu-si-fiyati,1030573671.html AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr
arjinyekta Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 41 15 Mayıs 2025 #3 egemebb dedi: Hiçbirini önermem. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...olu-kablosuz-oyuncu-si-fiyati,1030573671.html AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Neden önermezsin sadece bilmediğimden soruyorum.
egemebb dedi: Hiçbirini önermem. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...olu-kablosuz-oyuncu-si-fiyati,1030573671.html AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Neden önermezsin sadece bilmediğimden soruyorum.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.280 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2025 #4 arjinyekta dedi: Neden önermezsin sadece bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Mcusu kalitesiz ve sorunları var. Hall effect sensörleri bilinmiyor. Marka başka bir markanın klonu. Ayrıca PCB'si boş bildiğin.
arjinyekta dedi: Neden önermezsin sadece bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Mcusu kalitesiz ve sorunları var. Hall effect sensörleri bilinmiyor. Marka başka bir markanın klonu. Ayrıca PCB'si boş bildiğin.
arjinyekta Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 41 15 Mayıs 2025 #5 egemebb dedi: Mcusu kalitesiz ve sorunları var. Hall effect sensörleri bilinmiyor. Marka başka bir markanın klonu. Ayrıca PCB'si boş bildiğin. Genişletmek için tıkla... Attığın 2 klavyedeki farklar nedir peki gözle görülür bir fark var mı?
egemebb dedi: Mcusu kalitesiz ve sorunları var. Hall effect sensörleri bilinmiyor. Marka başka bir markanın klonu. Ayrıca PCB'si boş bildiğin. Genişletmek için tıkla... Attığın 2 klavyedeki farklar nedir peki gözle görülür bir fark var mı?