MAD68 Pro alınır mı?

ekjear

Hectopat
Temu klavyem çifter hatta 4'er kez basmaya başladığı için yeni klavye alacağım. Manyetik switchli 68 ya da 75 klavye arıyorum. Arkadaşımın önerisiyle MAD68 Pro alacaktım fakat buradaki bir başlıkta switchlerinin söylendiği model olmadığı vs. gibi birçok olumsuz yorum gördüm. 3500-4500 TL aralığında önerebileceğiniz klavye modeli var mı?

Manyetik switchlerin öyle aman aman bir üstünlüğü yok ve MAD68 kronik sorunlu bence düz mekanik almanız daha sağlıklı olur.

Hocam manyetik denemek istiyorum aslında plastik kasa bile olabilir ama manyetik olsun.

Hocam manyetik denemek istiyorum aslında plastik kasa bile olabilir ama manyetik olsun.
Manyetikler hakkında bilgim yok pek bu bütçede. Ben kendim kullandım iadeye gönderdim ama siz bilirsiniz zaten rekabetçi oyun dışında bir mantığı yok öyle fazla adam vurmanı falan sağlamaz.

Sadece LoL oynuyorum zaten ama çok az deneyimlediğim kadarıyla sesi switchleri daha hoş geldi bana.

Sadece LoL oynuyorum zaten ama çok az deneyimlediğim kadarıyla sesi switchleri daha hoş geldi bana.
Emin olun attığımız mekaniklerin sesi ve hissiyatı daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…