MAD68 Pro CNC Gateron alınır mı?

Bütçe
3500

serhat9695

Kilopat
Merhaba! İyi sosyaller.

"MAD68 Pro CNC alüminyum Gateron jade switch " alınır mı? Oyun odaklı (Valorant, CS) gibi FPS oyunlar oynuyorum. İmmortal 1'im. Eski klavyem " SteelSeries Pro TKL 2023" bozulduğu için ve şu anda maddi durumum iyi olmadığı için bir süre idare edecek bir klavye arıyorum. Bu konu hakkında bilgi verebilir iseniz çok müteşekkir olurum.

Saygılarımla.

Merhaba! İyi Sosyaller.

"MAD68 Pro CNC alüminyum Gateron jade switch " alınır mı? Oyun odaklı (Valorant, CS) gibi FPS oyunlar oynuyorum. İmmortal 1'im. Eski klavyem " SteelSeries Pro TKL 2023" bozulduğu için ve şu anda maddi durumum iyi olmadığı için bir süre idare edecek bir klavye arıyorum. Bu konu hakkında bilgi verebilir iseniz çok müteşekkir olurum.

Saygılarımla.

Madlions çöp bir klavye.

Bu fiyat bandında eğer bütçen çıkarsa kampanyalarla ile W75 bayağı uyguna geliyor ancak 4700TL ödeme yapman gerekiyor manyetik olması zorunlu mu?

Madlions çöp bir klavye.

Bu fiyat bandında eğer bütçen çıkarsa kampanyalarla ile W75 bayağı uyguna geliyor ancak 4700TL ödeme yapman gerekiyor manyetik olması zorunlu mu?
Elbette zorunlu değil. Çalışmadığım için şuanda bütçem kısıtlı. Sadece beyan ettiğim fiyatta param olduğu için 4700 TL'ye çıkabilmem imkansız. Madlions dışında beyan ettiğim tutarda ürün tavsiyeniz yok ise, en iyisi bozulan klavyeyi tamir ettirmek.

Elbette zorunlu değil. Çalışmadığım için şu anda bütçem kısıtlı. Sadece beyan ettiğim fiyatta param olduğu için 4700 TL'ye çıkabilmem imkansız. Madlions dışında beyan ettiğim tutarda ürün tavsiyeniz yok ise, en iyisi bozulan klavyeyi tamir ettirmek.

İşinizi görebilir.

Ayrıyeten Akko FUN60'ta bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı