Merhaba mad68he klavyem daha 10-15dk once elime ulaştı klavyeyi masama kurdum ve masamı toparlarken bitmiş meyve suyumdan 1-2 damla döküldü hemen temizledim fakat korku var içimde bozulur mu?
Benim Monster Pusat K3 pro ya ayran döküldü komple ve hala sorunsuz çalışıyor, seninkide hiç sorun olmaz hele hele 1,2 damla için düşünmene gerek bile yokMerhaba mad68he klavyem daha 10-15dk once elime ulaştı klavyeyi masama kurdum ve masamı toparlarken bitmiş meyve suyumdan 1-2 damla döküldü hemen temizledim fakat korku var içimde bozulur mu?
switchlere girmedi herhalde sadece switchler arasındaki boşluklarda vardı temizledim hepsinşBir iki damladan bir şey olmaz.
Aynı klavye aynı senaryo. Üzerine ayran döktüm ve çeşme altında bildiğiniz duş başlığı ile foşur foşur yıkadım. Başka bir zaman kola döküldü yine aynısını yaptım, yıkadım kuruttum. 2 kere sıvı döktüm 2 kere yıkadım ve hala sapasağlam çalışıyor. Konudan bağımsız bu klavye gerçekten güzel bir klavye. Monster'dan beklenmeyecek bir kalitede.Benim Monster Pusat K3 pro ya ayran döküldü komple ve hala sorunsuz çalışıyor, seninkide hiç sorun olmaz hele hele 1,2 damla için düşünmene gerek bile yok
Monster üretmiyor ki o ürünü, çinde bir firma ürünü OEM olarak üretiyor ve monster bunun üstüne marka bastırıp sana satıyor. Yani adamların üzerine düşünmesinden, mühendisliğinden falan değil, marka basıp satılan ürünler. Aliexpress'ten alabileceğin herhangi bir klavyeyle eşdeğer kalitede.Aynı klavye aynı senaryo. Üzerine ayran döktüm ve çeşme altında bildiğiniz duş başlığı ile foşur foşur yıkadım. Başka bir zaman kola döküldü yine aynısını yaptım, yıkadım kuruttum. 2 kere sıvı döktüm 2 kere yıkadım ve hala sapasağlam çalışıyor. Konudan bağımsız bu klavye gerçekten güzel bir klavye. Monster'dan beklenmeyecek bir kalitede.
Aynı şekilde katılıyorum, arkadaşımın önerisi ile almıştım hatta alırken epey şüphede kalmıştım Monster olduğu için fakat beklemediğim şekilde açık ata ney şekilde fiyat bandının en iyisiAynı klavye aynı senaryo. Üzerine ayran döktüm ve çeşme altında bildiğiniz duş başlığı ile foşur foşur yıkadım. Başka bir zaman kola döküldü yine aynısını yaptım, yıkadım kuruttum. 2 kere sıvı döktüm 2 kere yıkadım ve hala sapasağlam çalışıyor. Konudan bağımsız bu klavye gerçekten güzel bir klavye. Monster'dan beklenmeyecek bir kalitede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.