İkisi de çöp. W75 analog sistemi hiç iyi çalışmıyor. Hızlıca bas çek yaptığında switch neredeyse yarıya kadar girse bile algılamayabiliyor. Yazılıma çok yüksek deadzone eklemişler, bu yüzden oluyor.
İkisi de çöp. W75 analog sistemi hiç iyi çalışmıyor. Hızlıca bas çek yaptığında switch neredeyse yarıya kadar girse bile algılamayabiliyor. Yazılıma çok yüksek deadzone eklemişler, bu yüzden oluyor.
Pardon hocam arkadaşın yazdığına cevap verirken sizinkini unutmuşum Ajazz'ın klavyesini çok denemedim yani sizin klavyeniz hakkında pek fikir sahibi değilim fakat W75 için şöyle söyleyebilirim bende hem mavisi hem siyah rengi vardı birisi eski üretim diğeri yeni üretim ikisini de ortalama 2 ay kadar kullandım ve her şey yazılımında ayarladığım gibi çalıştı yani kendi kendine basma gibi sorunlarla karşılaşmadım ha karşılaşan insanlar var kronik sorunun olduğunu da duydum ama yeni üretim ile bu sorunların ortadan kalktığını biliyorum. Mad önermem mcu bakımından kötü bir klavye ona bakmayın bile.
Her üründe var demeniz komik hocam sorunu 2 üründe yaşamadım diye söylüyorum ben böyle bir sorun yok demiyorum ama her üründe böyle bir sorun yok bilginiz olsun.