Mad68HE vs Wraith W75 vs Ajazz AK820 Pro

zeus660

Hectopat
Merhaba herkese,

Öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun.

Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Şu an Logitech G PRO KDA klavye kullanıyorum ve FPS oyunları (Valorant, CS:GO vb.) oynuyorum. Ancak, yeni bir klavye almak istiyorum ve üç model arasında kaldım: Mad68HE, Wraith W75 ve Ajazz AK820 Pro. Seçim yapmakta zorlanıyorum ve önerilerinize ihtiyacım var.

Bu modeller hakkında deneyimleri olan, özellikle oyun performansı açısından bana yardımcı olabilecek kişiler varsa, fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler

Merhaba herkese,

Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Şu an Logitech G PRO KDA klavye kullanıyorum ve FPS oyunları (Valorant, CS:GO vb.) Oynuyorum. Ancak, yeni bir klavye almak istiyorum ve üç model arasında kaldım: Mad68HE, Wraith W75 ve Ajazz AK820 Pro. Seçim yapmakta zorlanıyorum ve önerilerinize ihtiyacım var.

Bu modeller hakkında deneyimleri olan, özellikle oyun performansı açısından bana yardımcı olabilecek kişiler varsa, fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler

Wraith W75 en iyisi buradaki eğer ki bütçenizi zorlamak istemezseniz Akko fun 60 Pro'da alınabilir.
Wraith W75 en iyisi FPS açısından
Mad68 mcu konusunda sıkıntılı
Akko AK820 Pro ise oyun için değil Custom tarzında bir klavye oyundan ziyade kullanım keyfi için öneriliyor genellikle.

Merhaba herkese,

Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Şu an Logitech G PRO KDA klavye kullanıyorum ve FPS oyunları (Valorant, CS:GO vb.) oynuyorum. Ancak, yeni bir klavye almak istiyorum ve üç model arasında kaldım: Mad68HE, Wraith W75 ve Ajazz AK820 Pro. Seçim yapmakta zorlanıyorum ve önerilerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler
W75 bencede. Mad 68HE giriş seviyesi HE bir klavye. AK820 pro he bile değil oled ekran ve wireless ihtiyacın varsa belki alinabilir.

Wraith W75 en iyisi buradaki eğer ki bütçenizi zorlamak istemezseniz Akko fun 60 Pro'da alınabilir.
Merhaba,

Bütçe konusunda zorlanmıyorum bu 3 klavye içinde de fakat W75 için bir çok yorum gördüm 2. nesil olayı mevcutmuş sanırım anlamadım?
Pek iç açıcı olmadığını söylüyorlar.

Merhaba herkese,

Teşekkürler

Şahsen W75 seçerdim.

Merhaba,

Bütçe konusunda zorlanmıyorum bu 3 klavye içinde de fakat W75 için birçok yorum gördüm 2. nesil olayı mevcutmuş sanırım anlamadım?
Pek iç açıcı olmadığını söylüyorlar.

Eğer bütçe konusunda zorlanmıyorsanız https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,890238209.html
Bunu almanız daha iyi olur açıkçası dediğiniz konu hakkında pek bilgi sahibi değilim sanırım mcu problemleri vardı W tuşu basılı kalma gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı