Madara neden baryon mod kullanmadı?

ömer077

Hectopat
Daha fazla  
Eğer cevap Boruto ile alakalı ise izlemedim, özür dilerim ama merak ettiğim zaten izlemediğim için spoiler falan alıyorum. Bu Naruto baryon modu kullanacak sanırım. Peki merak ettiğim neden Madara Hashirama ile savaşırken baryon mod açmadı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Madara, Hasihrama ile savaşırken Kuramayı genjutsu ile kontrol ediyordu ve jinchurikisi değildi. Ek olarak Baryon modunun varlığını Naruto'ya Kurama söyledi ve onu zorla kontrol eden Madarada böyle bir modun olduğunu düşüneceğini sanmıyorum ayrıca Baryon modülü Naruto'yu nasıl zayıflatırız düşüncesinin bir ürünü bu yüzden Naruto'nun güçlenmesi gereken zamanlarda bu modun olması gidişat açısından mantıksız kalabilirdi.

Baryon mode bijuu tarafından açılan bir mod. Madara bilseydi bile açamazdı yani.
Teşekkür ederim
Madara, Hasihrama ile savaşırken Kuramayı genjutsu ile kontrol ediyordu ve jinchurikisi değildi. Ek olarak Baryon modunun varlığını Naruto'ya Kurama söyledi ve onu zorla kontrol eden Madarada böyle bir modun olduğunu düşüneceğini sanmıyorum ayrıca Baryon modülü Naruto'yu nasıl zayıflatırız düşüncesinin bir ürünü bu yüzden Naruto'nun güçlenmesi gereken zamanlarda bu modun olması gidişat açısından mantıksız kalabilirdi.
Teşekkür ederim

aga baryon mod açamadı çünkü 1 incisi baryon mod açmak için 5 6 yıl jinckurinin içinde olup adapte olman gerek 2 incisi madara o kuyruklu 1 2 3 4 kuyruklu filan onları kendine mühürlemedi direk genjutsu ile kullandı 3 üncüsü baryon mod kullanması içinde tüm kuyruklu canavarların yüzde yüzde çakrası olması gerekti madarada hepsinden yüzde 50 vardı çünkü diğer tüm kuyruklu canavarlar yüzde 50 çakrasını narutoya verdi

aga baryon mod açamadı çünkü 1 incisi baryon mod açmak için 5 6 yıl jinckurinin içinde olup adapte olman gerek 2 incisi madara o kuyruklu 1 2 3 4 kuyruklu filan onları kendine mühürlemedi direk genjutsu ile kullandı 3 üncüsü baryon mod kullanması içinde tüm kuyruklu canavarların yüzde yüzde çakrası olması gerekti madarada hepsinden yüzde 50 vardı çünkü diğer tüm kuyruklu canavarlar yüzde 50 çakrasını narutoya verdi 4 üncü aslında baryon mod tüm jinkurilerde var ama jinckuriler sadece güvendiği kişilere baryon modun varlığını söylüyo şuana kadar sadece narutonun haberi oldu baryon moddan

aga baryon mod açamadı çünkü 1 incisi baryon mod açmak için 5 6 yıl jinckurinin içinde olup adapte olman gerek 2 incisi madara o kuyruklu 1 2 3 4 kuyruklu filan onları kendine mühürlemedi direk genjutsu ile kullandı 3 üncüsü baryon mod kullanması içinde tüm kuyruklu canavarların yüzde yüzde çakrası olması gerekti madarada hepsinden yüzde 50 vardı çünkü diğer tüm kuyruklu canavarlar yüzde 50 çakrasını narutoya verdi

yanlışlıkla 3 tane yazdım en üsstekini okıycan kanka

yanlışlıkla 3 tane yazdım en üsstekini okıycan kanka
yok yada en üsstekini değil en uzun olanı oku

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı