Charles Bronson Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 203 4 Mart 2022 #11 LegendaryDevilHunter dedi: Sağ olun hocam. PC'ye geçince kullanırım. Hocam kod geçersiz diyor. Steam'de oyun etkinleştir diyerek yazdım ve olmuyor. Doğru yazdığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun kodunu Origin'de etkinleştirebilirsin. Steam kodu değil gönderdiğim. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 19,1 KB · Görüntüleme: 38
LegendaryDevilHunter dedi: Sağ olun hocam. PC'ye geçince kullanırım. Hocam kod geçersiz diyor. Steam'de oyun etkinleştir diyerek yazdım ve olmuyor. Doğru yazdığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun kodunu Origin'de etkinleştirebilirsin. Steam kodu değil gönderdiğim.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2022 #12 Charles Bronson dedi: Oyun kodunu Origin'de etkinleştirebilirsin. Steam kodu değil gönderdiğim. Genişletmek için tıkla... Steam sanıyordum. Teşekkürler. Oyunu aldım hocam. Teşekkürler. Son düzenleme: 4 Mart 2022
Charles Bronson dedi: Oyun kodunu Origin'de etkinleştirebilirsin. Steam kodu değil gönderdiğim. Genişletmek için tıkla... Steam sanıyordum. Teşekkürler. Oyunu aldım hocam. Teşekkürler.