Maden suyunu kendime sevdirebilir miyim?

haylex

Hectopat
Beypazarını küçükken içerdim, severdim ama şimdi içtiğimde midem bulanıyor sonra rahatlama oluyor tabii ama tadı nedense kötü geliyor. Beypazarını severek içmem mümkün mü? Yoksa hepinizde mi böyle yani içerken hafif mide bulantısı oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gazı kaçınca tadı çok kötü oluyor bence açtığınız gibi için bekletmeyin.

İfadeler: Pxn
3 ay öncesine kadar bir yudum alamıyordum. Arkadaşlarıma bakıyorum 2 saniyede lıkır lıkır içiyorlar. Bende bi deniyeyim dedim sevmeye başladım.

Farklı marka dene.

Beypazarı seven insan acıdan zevk alır, hazzı boğazını yakmaktan ibaret değildir, içinde hissetmektir.
Öyle meyve suyu gibi içmeye çalışanlar falan var, öyle içilmez beypazarı.
Önce dolaba atarsın 3-4 saat soğutursun, sonrasında geçersin köşe koltuğuna, koyarsın yanına şişeyi.
Alırsın eline, bakarsın üzerinden akan sular elini soğutacak kıvamda mı diye, baktın kıvamı iyi ortam müsait, açar açmaz dikersin kafana (ohhh), gazının ve tadının kaçmaması için 10 saniyen var.

Şaka bir yana gerçek maden suyunu paketlemesi, gazını ve tadını koruması çok çok zor bir işlemdir.
Yalan olmasın, bildiğim kadarıyla yer altı maden sularının çok büyük bir kısmı paketlenemiyor. Sebebi ise ya yüksek basınçtan ya da tadının bozulmasından. Bu yüzden maden suyu konusunda beypazarı gibi bir istisnamız var, bunun değerini bilelim ve bu kadar rağbet görmesine rağmen şişesini promosyanlarla 2.5TL'ye kadar uygun fiyata satan adama teşekkür edelim.

10 saniyen var (lık,lık,lık. Ohhh.)

Edebiyata gerek yok, seven sever sevmeyen sevmez. Dünyanın bulunmaz nimeti falan da değil ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…