Madencilik için öneri

nirvana08

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimde kendi kullandığım sistem var. 5600XT ekran kartı, Ryzen 3600 işlemci, 16 GB RAM gibi özellikleri var ayrıca 2-3 HDD-SSD de takılı. 5600XT ve yanına 1 kart daha ekleyip madencilik yapmak istiyorum ancak işlemci ve RAM'lar bu iş için fazla sanırım ve anakart bu işe uygun değil(B450M) RX580 gibi bir kart daha alıp 2 ekran kartı bağlayabileceğim bir sistemi en ucuza nasıl kurabilirim? İşlemci, RAM'lar ve anakartı satıp 2 kartlı rig kurmak istiyorum. Ayrıca uzay montaj olacak. Bu konuda bana ne önerirsiniz? Anakartlara baktım mining için olanlar 6-12 kart için falan oluyor bende o kadar kart olmadığı için ihtiyacım yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum ve teşekkür ediyorum şimdiden.

Çift kart destekli anakartlar satılıyor. Dert etme.

Öneriniz var mı hocam uygun fiyatlı?

Biostar'ın mining için anakartları var onlara bakın.

8 kart falan için hocam onlar şu süreçte çok artmış fiyatları bir de

Şu anda b450m pro vdh plus kullanıyorum hocam bu aparat ile çift ekran kartı takılır mı?

Amaç? Yazdığınız cevabın konu ile alakası yok. Fikirlerinizi kendinize saklayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…