Madencilik yaparken GPU driver error

Babapro21

Hectopat
Daha fazla  
Yaklasik 2 aydir mining yapiyorum ve GPU driver error diyor 2- 3 saate bir.
Teşekkürler.

Hocam detaylandırabilir misiniz? Nerede, hangi kartlarla OC ayarları vs vs br sürü etken var.
Hocam Oc ayarim iyi 1 aydır hicbir sorun cikmiyodu simdi cikmaya basladi.
Ama sorunu çözdüm ethernet kablosu hafif çıkmış o yüzden 1-2 saate te bir lolminer low hashrate ve Gpu driver eror falan diyodu.
Çok şükür geçti teşekkürler hocam.

Size yadıktan sonra ben de bakayım dedim aynı sorun bende de varmış Ethernet kablosu biraz çıkmış gibiydi ben de tam taktım şu an ama umarım aynı şeydendir yoksa sıkıntı

Dosya Ekleri

• IMG_20220129_204813.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 107
Size yadıktan sonra ben de bakayım dedim aynı sorun bende de varmış Ethernet kablosu biraz çıkmış gibiydi ben de tam taktım şu an ama umarım aynı şeydendir yoksa sıkıntı
İnşallah ayni sebeptendir.

Hocam bişey olmadı inşallah?

İnşallah ayni sebeptendir.

Hocam bişey olmadı inşallah?
Kabloyu taktıktan sonra tekrar error verdi 7 tanesi USB adaptör ile bağlandım eskisi gibi bakalım yarıö saattir sıkıntı yok gibi. İşin ilginç yanı 3 GPU çalışıyor internetten olsa diğerleri neden düşüyor. Neyse 1.5 saat kaldı dananın kuyruğunun kopmasına

O zaman GPU driver error verirse biz çıkarıp takalım lan kablolarını tşkler.

Usb derken?
Hocam benimde 2 kartım var sadece birinde oluyordu bu durum...

Bence bende biri anakarta takili biri de
riser da ya bence bu anakrttaki bütün interneti hazır bağlantı gidip geliyoken hepsini sömürüyodu o diğer garibana bırakmıyordu.
O zaman GPU driver error verirse biz çıkarıp takalım lan kablolarını tşkler.
Hocam benim Yaptığım Oc ayarı 1.5 -2 aydır maşallah sıkıntı çıkarmıyordu
Sonra bi tane karta bu sorun olunca baktım
Sebeplere;
•Oc ayarı
•Riser
•Kablolar...
Daha bir sürü var ama hatırlamıyorum...
Bunlari yapinca da duzelmezse
kartın cipinde hata var demektir.
O yuzden as kalsin kalp krizi gecirecektim ki son anda ethernetin takılı olmadığın gördüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…