Madencilikte ekran kartları hangi amaçla kullanılıyor?

Konudaki tüm mesajları okudum, gerçekten yararlı bir post katılan herkesin ağzına sağlık gerçekten :)

Fakat en temel şeyi merak ediyorum, neyi kazıyorsunuz?

Yanii sizin kartınız %100 yükte çalışıyor fakat neden? Çalışıpta ne yapıyor ? :melek:

Konudaki tüm mesajları okudum, gerçekten yararlı bir post katılan herkesin ağzına sağlık gerçekten :)

Yanii sizin kartınız %100 yükte çalışıyor fakat neden? Çalışıpta ne yapıyor ? :melek:
Onu kimse anlayabilmiş değil.;)

Arkadaşlar şimdi şöyle düşünelim Bitcoin internette takipsiz olduğu için kullanılan para birimidir. İnsanlar bu parayı genellikle silah uyuşturucu almak, kara para aklamak gibi işlemlerde kullanıyorlar. Dünya her geçer gün daha kötü bir yer haline geldiği için daha çok takip edilemez sanal birimlere ihtiyaç duyuyor. Bu sanal birimleride üretmek para üretmek gibi kolay değil, çok karmaşık bir yapısı var. İşte biz bu sanal paralar için çalıştırıyoruz sistemlerimizi.

Bu iş yasa dışı değil sonuçta paranın ne yapılcağına biz karar vermiyoruz.

Kart sürekli %100 güçte çalışarak çeşitli hesaplamalar yapıyor. Kabaca yaptığı işlem gücüne bağlı olarak bizde para alıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı