metaverse Zeptopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #1 Merhabalar, ETH kazım işini Wi-Fi üzerinden yapıyorum. İnternet hızının kazıma etkisi nedir bilen var mı? Teşekkürler.
Merhabalar, ETH kazım işini Wi-Fi üzerinden yapıyorum. İnternet hızının kazıma etkisi nedir bilen var mı? Teşekkürler.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Kasım 2021 #2 metaverse dedi: Merhabalar, ETH kazım işini Wi-Fi üzerinden yapıyorum. İnternet hızının kazıma etkisi nedir bilen var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok. İnternet olsa yeter.
metaverse dedi: Merhabalar, ETH kazım işini Wi-Fi üzerinden yapıyorum. İnternet hızının kazıma etkisi nedir bilen var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok. İnternet olsa yeter.
Darth Milos Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 383 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Musteri Temsilcisi 17 Kasım 2021 #3 Wi-Fi'nin kazımda etkisini bilmiyorum ama ms değeri önemlidir diye düşünüyorum.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #4 metaverse dedi: Merhabalar, ETH kazım işini Wi-Fi üzerinden yapıyorum. İnternet hızının kazıma etkisi nedir bilen var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ms değerinde kablo ve kablosuzda fark yaşanabilir. Çok fark olmadığı sürece sorun teşkil etmez ama kablosuzda görünen ms değeri çok yüksekse stale share değerleri artabilir.
metaverse dedi: Merhabalar, ETH kazım işini Wi-Fi üzerinden yapıyorum. İnternet hızının kazıma etkisi nedir bilen var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ms değerinde kablo ve kablosuzda fark yaşanabilir. Çok fark olmadığı sürece sorun teşkil etmez ama kablosuzda görünen ms değeri çok yüksekse stale share değerleri artabilir.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Kasım 2021 #5 İnternet sadece rapor için gerekli. Mh/s önemlidir internet değil.