S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 26 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar 3 tane döviz bürosu gezdim 12 euro civarı bir madeni euro bozdurmak istiyorum. Hepsi 12'den bozuyor haliyle 80-90 liralık bir zarar oluşuyor. Bunu 20'den nerede bozdurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2023
Arkadaşlar 3 tane döviz bürosu gezdim 12 euro civarı bir madeni euro bozdurmak istiyorum. Hepsi 12'den bozuyor haliyle 80-90 liralık bir zarar oluşuyor. Bunu 20'den nerede bozdurabilirim?
Emirhan Ülker Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Sistem Özellikleri 14"MacBook Pro M1 Pro 16/512 C-C#-Swift-Unity Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 20den bozduramazsın, benim bildiğim kadarıyla da madeni eurolar tam değerinde bozulmaz.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.332 Çözümler 56 26 Ocak 2023 #3 Bankada şansını dene. Olmazsa yazın gelen bir Almancı ile takas et.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 26 Ocak 2023 #4 Döviz büroları ucuza satın alıyor. Bankadan kartına atıp öyle çekebilirsin diye biliyorum. Veya bir gurbetçilere satabilirsin.
Döviz büroları ucuza satın alıyor. Bankadan kartına atıp öyle çekebilirsin diye biliyorum. Veya bir gurbetçilere satabilirsin.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 26 Ocak 2023 #5 Frstghost dedi: Döviz büroları ucuza satın alıyor. Bankadan kartına atıp öyle çekebilirsin diye biliyorum. Veya bir gurbetçilere satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Madeni parayı banka hesabıma yatırıp,oradan mı bozduracağım?
Frstghost dedi: Döviz büroları ucuza satın alıyor. Bankadan kartına atıp öyle çekebilirsin diye biliyorum. Veya bir gurbetçilere satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Madeni parayı banka hesabıma yatırıp,oradan mı bozduracağım?
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 26 Ocak 2023 #6 AnotherJourney dedi: Bankada şansını dene. Olmazsa yazın gelen bir almancı ile takas et. Genişletmek için tıkla... Kuvettürk yapıyor diye biliyorum ama hesap olması gerek.
AnotherJourney dedi: Bankada şansını dene. Olmazsa yazın gelen bir almancı ile takas et. Genişletmek için tıkla... Kuvettürk yapıyor diye biliyorum ama hesap olması gerek.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.332 Çözümler 56 26 Ocak 2023 #7 Negative Sir dedi: Kuvettürk yapıyor diye biliyorum ama hesap olması gerek. Genişletmek için tıkla... Euroyu genel olarak çoğu banka bozar hocam da dediğiniz madeni para için midir?
Negative Sir dedi: Kuvettürk yapıyor diye biliyorum ama hesap olması gerek. Genişletmek için tıkla... Euroyu genel olarak çoğu banka bozar hocam da dediğiniz madeni para için midir?
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 26 Ocak 2023 #8 AnotherJourney dedi: Euroyu genel olarak çoğu banka bozar hocam da dediğiniz madeni para için midir? Genişletmek için tıkla... Hocam kuvettürk yatırım bankası ondan dolayı dedim yoksa benim vakıf hesabımda bozuyor ama vakıf yatırım bankası değil.
AnotherJourney dedi: Euroyu genel olarak çoğu banka bozar hocam da dediğiniz madeni para için midir? Genişletmek için tıkla... Hocam kuvettürk yatırım bankası ondan dolayı dedim yoksa benim vakıf hesabımda bozuyor ama vakıf yatırım bankası değil.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.332 Çözümler 56 26 Ocak 2023 #9 Negative Sir dedi: Hocam kuvettürk yatırım bankası ondan dolayı dedim yoksa benim vakıf hesabımda bozuyor ama vakıf yatırım bankası değil. Genişletmek için tıkla... Madeni bozuyorlar mı hocam?
Negative Sir dedi: Hocam kuvettürk yatırım bankası ondan dolayı dedim yoksa benim vakıf hesabımda bozuyor ama vakıf yatırım bankası değil. Genişletmek için tıkla... Madeni bozuyorlar mı hocam?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 26 Ocak 2023 #10 Silinen üye dedi: Madeni parayı banka hesabıma yatırıp,oradan mı bozduracağım? Genişletmek için tıkla... Evet, papara bile yapıyordu Aralık'ta kapatmıştı. Hatta banka sorun nasıl yapacam diye size söylerler olup olmadığını.
Silinen üye dedi: Madeni parayı banka hesabıma yatırıp,oradan mı bozduracağım? Genişletmek için tıkla... Evet, papara bile yapıyordu Aralık'ta kapatmıştı. Hatta banka sorun nasıl yapacam diye size söylerler olup olmadığını.