Madison MEG 4M bk alınır mı?

dopplermet

Yoctopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Squier tabii ki Madison'dan çok daha iyi. Ayrıca zuhalmuzik yerine Hepsiburada'yı tercih edin derim. Ek olarak bütçe çıkarsa Squier Bullet çok daha mantıklı olacaktır.
Madison Kavak Ağacı Gövde kullanıyor pek kaliteli diyemem ki alt bir marka.
Squier Fender tarafından üretilen alt sanayi diyebileceğimiz bir elektro bunun yanında Paulownia gövde hiç duymadım ve görmedim kaliteli diyemeyeceğim fakat bu gitarı kullandığım süreçte (arkadaşımda vardı) çok da sevmemiştim şahsen ama ton olarak çok daha iyi olduğuna eminim.
Ayrıca bunların yanında SX var ise (2.el kalmıştır büyük ihtimal sadece) daha iyi bir alternatif de olabilir rahatlık açısından.

Tamamdır teşekkürler

hocam hazır sizi bulmusken sorayım baslangic icin Angel ANG-10-BK Siyah 10 Watt Elektro Gitar Amfisi bu amfi tercih edilebilir mi malum devam edip etmeyecegimde kesin olmadigi icin fazla para vermek mantıklı gelmedi

Son düzenleme:
Angel başlangıç için idare edilebilirlik bir amfi evet. Ayrıca HIGHTONE-10 Hightone 10 Watt Elektro Gitar Combo Amfi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL daha mantıklı olacaktır, zaten baktığınızda bile aynı olduğunu anlayacaksınız. En azından sevmezseniz iade edilebilir veya satarken HighTone diyip satılabilir. Angel'ın bilindiğini sanmıyorum. Ayrıca bu tarz amfilerde çok fazla uğultu gelebilir arkadan haberin olsun. Bide bunların yanına ek amfi kablosu alman gerek o da 150-200 civarında bulunur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…