enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 15 3 Nisan 2025 #11 Lskow dedi: Zamanında herkes alınır şöyle böyle hatta sırf kalitesiz alınmaz dedim diye 1 saat eleştirmişlerdi. Anlamıyorum bu insanları. Kalitesiz bir şey fakat dış görünüşü güzel diye saldırıyorlar insanlara. Genişletmek için tıkla... Bende de aynıydı hocam, Elektronik: Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç) Bu konuda 70 sayfa dil döktüm.
Lskow dedi: Zamanında herkes alınır şöyle böyle hatta sırf kalitesiz alınmaz dedim diye 1 saat eleştirmişlerdi. Anlamıyorum bu insanları. Kalitesiz bir şey fakat dış görünüşü güzel diye saldırıyorlar insanlara. Genişletmek için tıkla... Bende de aynıydı hocam, Elektronik: Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç) Bu konuda 70 sayfa dil döktüm.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.111 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #12 enzyyx dedi: Bende de aynıydı hocam, Elektronik: Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç) Bu konuda 70 sayfa dil döktüm. Genişletmek için tıkla... Anlamazlar hocam. Boşverin. Kendileri çok biliyorlar çünkü.
enzyyx dedi: Bende de aynıydı hocam, Elektronik: Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç) Bu konuda 70 sayfa dil döktüm. Genişletmek için tıkla... Anlamazlar hocam. Boşverin. Kendileri çok biliyorlar çünkü.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.811 Makaleler 3 Çözümler 25 3 Nisan 2025 #13 enzyyx dedi: Bende de aynıydı hocam, Elektronik: Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç) Bu konuda 70 sayfa dil döktüm. Genişletmek için tıkla... Bu alınır mıydı bunun yerine gittim ajazz ak820 pro aldım da
enzyyx dedi: Bende de aynıydı hocam, Elektronik: Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç) Bu konuda 70 sayfa dil döktüm. Genişletmek için tıkla... Bu alınır mıydı bunun yerine gittim ajazz ak820 pro aldım da
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.111 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #14 Mantar09 dedi: Bu alınır mıydı bunun yerine gittim ajazz ak820 pro aldım da Genişletmek için tıkla... Alınabilir bence. Özellikle fps oyunu oynuyorsan işine yarar.
Mantar09 dedi: Bu alınır mıydı bunun yerine gittim ajazz ak820 pro aldım da Genişletmek için tıkla... Alınabilir bence. Özellikle fps oyunu oynuyorsan işine yarar.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Nisan 2025 #15 Mantar09 dedi: Bu alınır mıydı bunun yerine gittim ajazz ak820 pro aldım da Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi, bu manyetik switch. Senin ki mekanik. Ekranlı, knoblu vs.
Mantar09 dedi: Bu alınır mıydı bunun yerine gittim ajazz ak820 pro aldım da Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi, bu manyetik switch. Senin ki mekanik. Ekranlı, knoblu vs.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.811 Makaleler 3 Çözümler 25 3 Nisan 2025 #16 Silinen üye dedi: Zevk meselesi, bu manyetik switch. Senin ki mekanik. Ekranlı, knoblu vs. Genişletmek için tıkla... Evet ve gift switchlerin sesi o kadar hoşuma gitmişti ki bilgisayar kapalı olsa bile gelip geçerken basıyorum klavyeye sesi çok hoş.
Silinen üye dedi: Zevk meselesi, bu manyetik switch. Senin ki mekanik. Ekranlı, knoblu vs. Genişletmek için tıkla... Evet ve gift switchlerin sesi o kadar hoşuma gitmişti ki bilgisayar kapalı olsa bile gelip geçerken basıyorum klavyeye sesi çok hoş.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Nisan 2025 #17 Mantar09 dedi: Evet ve gift switchlerin sesi o kadar hoşuma gitmişti ki bilgisayar kapalı olsa bile gelip geçerken basıyorum klavyeye sesi çok hoş. Genişletmek için tıkla... Bende de gateron milky var, aynı şeyleri yaşıyorum
Mantar09 dedi: Evet ve gift switchlerin sesi o kadar hoşuma gitmişti ki bilgisayar kapalı olsa bile gelip geçerken basıyorum klavyeye sesi çok hoş. Genişletmek için tıkla... Bende de gateron milky var, aynı şeyleri yaşıyorum
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.061 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #18 enzyyx dedi: @Silinen üye hocamın açtığı konudan güzel bir fiyata ace60 Pro ve sonrasında keycaps alsanız çok daha memnun kalırsınız inanın. Genişletmek için tıkla... Hiç boşuna farklı klavye önermeyin. Buradaki herkes Madlions hayranı olduğunuzu biliyor.
enzyyx dedi: @Silinen üye hocamın açtığı konudan güzel bir fiyata ace60 Pro ve sonrasında keycaps alsanız çok daha memnun kalırsınız inanın. Genişletmek için tıkla... Hiç boşuna farklı klavye önermeyin. Buradaki herkes Madlions hayranı olduğunuzu biliyor.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Nisan 2025 #19 XPlasma dedi: Hiç boşuna farklı klavye önermeyin. Buradaki herkes Madlions hayranı olduğunuzu biliyor. Genişletmek için tıkla... Gidip 5-10 tane alacaktı, zor tuttuk.
XPlasma dedi: Hiç boşuna farklı klavye önermeyin. Buradaki herkes Madlions hayranı olduğunuzu biliyor. Genişletmek için tıkla... Gidip 5-10 tane alacaktı, zor tuttuk.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.811 Makaleler 3 Çözümler 25 3 Nisan 2025 #20 Silinen üye dedi: Gidip 5-10 tane alacaktı, zor tuttuk. Genişletmek için tıkla... Aslında alınırdı düşününce mantıklı geldi bizim millet zaten popüler şeyleri iyi sanıyor iki katı fiyatından satardık her türlü alırlardı vallahi.
Silinen üye dedi: Gidip 5-10 tane alacaktı, zor tuttuk. Genişletmek için tıkla... Aslında alınırdı düşününce mantıklı geldi bizim millet zaten popüler şeyleri iyi sanıyor iki katı fiyatından satardık her türlü alırlardı vallahi.