Madlions Mad 68HE alınır mı?

pro modeli diye geçmiyor ulu gameste zaten ben kendi sitesinden aldım 8khz benimkide tüm güncelleştirmeleride yaptım siteden yapmamın sebebi başka test edicek yerin olmaması

Pro modeli diye geçmiyor ulu Games'te zaten ben kendi sitesinden aldım 8KHz benimki de tüm güncelleştirmeleride yaptım siteden yapmamın sebebi başka test edecek yerin olmaması.

RGB modeli anladığım kadarıyla. Maalesef o site resmi site değil. Çok pahalı fiyattan almışsınız. 0,04 mm ise dediğim gibi ya yazılımı eski ya kendisi eski klavyenin. İzlediğim videolardan anladığım kadarıyla böyle. Eğer kendisi eski model ise 1K Hz zaten ilk üretimler. Çin dışına satış yapacak resmi sitesi aktif fiyatları da belli ama satışa kapalı 2-3 gündür yavaş yavaş dolduruyorlar siteyi kontrol ediyorum. Çok fazla araştırmışım şu an onu fark ettim . Gelince göreceğim artık.

aldığım site resmi sitesi ve benimki güncellemeyle 0.02mm oluyor ve 8000hzde siteyi ilk açıldığını günden beri biliyorum sorunsuz geldi pahalıyada almadım 60 dolara aldım eski üretimde değil keycapsiz modeli pro olarak geçiyor bende almadan önce baya araştırdım ondan sahte siteden almam imkansızdı youtube incelemelerindede aşağıda verdiğim siteyi veriyolardı
site bu:Keyboard - MadlionsKeyboard

İncelemenizde 0,04 şeklinde belirtmişsiniz o yüzden öyle demiştim. Tekrar diyorum orjinal sitesi değil orası. Resmi sitenin resmini atıyorum yeni başlayacak satışa ve iyi akşamlar diliyorum.
Düzenleme: Ayrıca yeni ve eski model Hz değerlerini ekliyorum sizin adlığınız Pro diye satılan RGB modeli kıyasalama yapabilirsiniz. 8K versiyonlar sonradan çıkmış. Kaç farklı şekilde üretildi bilmiyorum. 2 versiyondan fazla olabilir. (Tamamen çince olan en yeni sürümü Ulugames'de satılan bu anladığım kadarıyla)

Dosya Ekleri

• orjinal.png
    195,3 KB · Görüntüleme: 371
  • Eski.png
    296,4 KB · Görüntüleme: 373
  • Yeni.jpg
    169,5 KB · Görüntüleme: 368
Son düzenleme:
İncelemenizde 0,04 şeklinde belirtmişsiniz o yüzden öyle demiştim. Tekrar diyorum orijinal sitesi değil orası. Orijinal sitenin resmini atıyorum yeni başlayacak satışa ve iyi akşamlar diliyorum.

Sizi anlıyorum ama ben bununda orijinal site olduğunu düşünüyorum çünkü miggs kanalının incelemesinde orijinal olarak bu siteyi açıklamaya eklemiş site orijinal olmasaydı eklemezdi diye düşünüyorum yeni açılan büyük ihtimalle çindışı gönderimdir benimkini 0.04 sanıyordum öyleydi modeli çünkü güncelleme ile 0.02 oldu büyük ihtimalle hepsi öyledir diye düşünüyorum 0.02 mad R'a özel değil vakitinizi ayırıp fikir alışverişi yaptığınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.

Bir de Pro versiyonu dediğim fotolarda flagship olarak geçen oluyor aynı ürün versiyonları yok yani eski yeni olayı yok onu da söyleyeyim fotolara dikkatli bakmamıştım geri bakınca gördüm benim söylediğim sitede orijinal site bir de sizin söylediğinizde olabilir 2 tane orijinal site olması çok normal isterseniz doğrulamak amacıyla iletişim için e-posta yollayabilirim.

Son düzenleme:
Mad 68 aldım hocam.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın geldiğinde sizden ricam bir şeyi kontrol etmeniz web driverı üzerinden tüm ışık modları çalışıyor mu diye bir bakın.

Tabii hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Yarın haber vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…