İstediğiniz şekilde olacak beyaz bir Rapid trigger klavye yok maalesef, açıkçası mad68'den daha iyi bir tavsiye aklıma gelmiyor fakat en düşük sürümünü almanız iyi olacaktır, çünkü hepsinin PCB'si aynı. Sadece microcontroller üzerindeki yazılım özellikleri ya da keycaplar değişiyor.
Açıkçası switch konusunda beklentinizi yüksek tutmamanızı öneririm çünkü adı sanı belirsiz, üretici firması bile bilinmeyen switchler koymuşlar. Kunlun markasını switchlerde hiç duymadım bile, koydukları Gateron switch ise KS20 white mi, jade + KS20 bottom housing swaplanmış hali mi belli değil
Şöyle bir şey buldum, açıkçası klavyenin buldukları her switchle bir versiyonunu üretiyorlar sanırım fakat satışta 2-3 switch hariç yok. Sensör kısmına bile yüksek hassasiyetli yazmışlar, herhangi bir sensör bilgisi yok. Bana kalırsa hala güvenilir bir marka olmaktan çok uzaktalar. Gateron jade yazdıkları switchin neredeyse hiçbir parçası Gateron jade değil
Siyahını 2100 TL'ye almak yerine aynısının beyaz halini 3300 TL'ye almışsınız maalesef, bence siparişinizi iptal edip biraz bütçe yükseltmeyi bekleyin, Wraith ve benzeri satıcılara çok iyi magnetic klavyeler geliyor şu aralar.