m0neysri Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #1 FGG Madlions Mad60 kullanıyorum. Klavyede virgül tuşu yok bunu nasıl driver üzerinden yapabilirim? Çözemedim bir türlü.
FGG Madlions Mad60 kullanıyorum. Klavyede virgül tuşu yok bunu nasıl driver üzerinden yapabilirim? Çözemedim bir türlü.
Cengzihan Picopat Katılım 10 Eylül 2025 Mesajlar 483 9 Ekim 2025 #2 m0neysri dedi: FGG Madlions Mad60 kullanıyorum. Klavyede virgül tuşu yok bunu nasıl driver üzerinden yapabilirim? Çözemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ayarlarındaki klavye dili Türkçe ise ve sonradan biri değiştirmediyse Enter'ın üstündeki tuş virgül tuşu olmalı.
m0neysri dedi: FGG Madlions Mad60 kullanıyorum. Klavyede virgül tuşu yok bunu nasıl driver üzerinden yapabilirim? Çözemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ayarlarındaki klavye dili Türkçe ise ve sonradan biri değiştirmediyse Enter'ın üstündeki tuş virgül tuşu olmalı.
D_only Centipat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #3 Key Remaping tarzı bir yer olması lazım oradan istediğiniz tuşu istediğiniz yere atayabilirsiniz.