Rhanta Kilopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar selamlar nano68 var elimde ama W75 almak istiyorum.%75 düzen olması da avantaj benim için. Sizce hangisi daha iyi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Arkadaşlar selamlar nano68 var elimde ama W75 almak istiyorum.%75 düzen olması da avantaj benim için. Sizce hangisi daha iyi?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.212 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2025 #2 Rhanta dedi: Arkadaşlar selamlar nano68 var elimde ama W75 almak istiyorum.%75 düzen olması da avantaj benim için. Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Madlionsa bulaşma. %75 istiyor isen W75'den başka düzgün seçenek yok zaten bu bütçede. Eğer %60 olur der isen AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Rhanta dedi: Arkadaşlar selamlar nano68 var elimde ama W75 almak istiyorum.%75 düzen olması da avantaj benim için. Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Madlionsa bulaşma. %75 istiyor isen W75'den başka düzgün seçenek yok zaten bu bütçede. Eğer %60 olur der isen AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Rhanta Kilopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 egemebb dedi: Madlionsa bulaşma. %75 istiyor isen W75'den başka düzgün seçenek yok zaten bu bütçede. Eğer %60 olur der isen AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Genişletmek için tıkla... Bende zaten nano68 var hocam bunu satıp W75 geçmek mantıklı mı onu sordum.
egemebb dedi: Madlionsa bulaşma. %75 istiyor isen W75'den başka düzgün seçenek yok zaten bu bütçede. Eğer %60 olur der isen AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Genişletmek için tıkla... Bende zaten nano68 var hocam bunu satıp W75 geçmek mantıklı mı onu sordum.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.212 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2025 #4 Rhanta dedi: Bende zaten nano68 var hocam bunu satıp W75 geçmek mantıklı mı onu sordum. Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı olur.
Rhanta dedi: Bende zaten nano68 var hocam bunu satıp W75 geçmek mantıklı mı onu sordum. Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı olur.