Bu videoya bir bakın. Dediğimi yaptınız mı aynısını?1376x768 yapamıyorum maalesef, fullscreen kutusunun tiki aktif.
Oyun dosyalını doğrula.Oyunu açtığımda ekranın bir kısmı beyazlaşıyor ve init error diye bir şey çıkıyor. Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 1894621
Oyunun dosyalarını doğrulayın. Oyunun kayıtlı olduğu yeri açıp setup.exe ye sağ tıklayın uyumluluk ayarlarında sorun gidericisini açıp programı sınaya tıklayın ardından 1376x768 yapın çözünürlüğü sonra fullscreen kutusunun tikini aktif edin, kaydedin.Oyunu açtığımda ekranın bir kısmı beyazlaşıyor ve init error diye bir şey çıkıyor. Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 1894621
Oyunun dosyalarını doğrulayın. Oyunun kayıtlı olduğu yeri açıp setup.exe ye sağ tıklayın uyumluluk ayarlarında sorun gidericisini açıp programı sınaya tıklayın ardından 1376x768 yapın çözünürlüğü sonra fullscreen kutusunun tikini aktif edin, kaydedin.
Bu videoya bir bakın. Dediğimi yaptınız mı aynısını?1376x768 yapamıyorum maalesef, fullscreen kutusunun tiki aktif.
Bu videoya bir bakın. Dediğimi yaptınız mı aynısını?
Rica ederim iyi eğlenceler.Oldu yaptım, çok teşekkürler.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.