MedusanınDeltası Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 89 21 Mayıs 2023 #1 Başlıkta bahsettiğim gibi oyunda 60 FPS kilidi mevcut ama ne kendi yöntemlerimle ne de internetten bir çözüm bulamadım, tavsiyeleriniz nelerdir? Not: V-Sync aç-kapa yaptım bir şey değişmedi.
Başlıkta bahsettiğim gibi oyunda 60 FPS kilidi mevcut ama ne kendi yöntemlerimle ne de internetten bir çözüm bulamadım, tavsiyeleriniz nelerdir? Not: V-Sync aç-kapa yaptım bir şey değişmedi.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Mayıs 2023 #2 Ayarlardan bunları yapın. Full-Screen mode açık, V-Sync kapalı, Borderless kapalı. Bir de şu üstteki fotoğraftaki ayarı yapın. Artı 0 Eksi
Ayarlardan bunları yapın. Full-Screen mode açık, V-Sync kapalı, Borderless kapalı. Bir de şu üstteki fotoğraftaki ayarı yapın.
KS KS MedusanınDeltası Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 89 22 Mayıs 2023 #3 metilfenidat dedi: Eki Görüntüle 1787949 Ayarlardan bunları yapın. Full-screen mode açık, V-Sync kapalı, borderless kapalı. Bir de şu üstteki fotoğraftaki ayarı yapın. Genişletmek için tıkla... Bu görüntü ekindeki ayar ekranını nereden açtınız acaba? Artı 0 Eksi
metilfenidat dedi: Eki Görüntüle 1787949 Ayarlardan bunları yapın. Full-screen mode açık, V-Sync kapalı, borderless kapalı. Bir de şu üstteki fotoğraftaki ayarı yapın. Genişletmek için tıkla... Bu görüntü ekindeki ayar ekranını nereden açtınız acaba?