bineyy Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 278 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #11 Kamyon dedi: Hocam 100 TL daha verip 3 oyunu almanız daha mantıklı iaede edip tekrar satın alın bence Çözünürlükle alakalı idi galıba yanlış hatırlamıyorsam çözümü vardı Genişletmek için tıkla... Sadece pencereli oynanıyor tam ekrana alınca donuyor
Kamyon dedi: Hocam 100 TL daha verip 3 oyunu almanız daha mantıklı iaede edip tekrar satın alın bence Çözünürlükle alakalı idi galıba yanlış hatırlamıyorsam çözümü vardı Genişletmek için tıkla... Sadece pencereli oynanıyor tam ekrana alınca donuyor
Kamyon Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #12 bineyy dedi: Sadece pencereli oynanıyor tam ekrana alınca donuyor Genişletmek için tıkla... Kanarsın pencere vardı yanlış hatırlamıyorsam ben öyle oynamıştım
bineyy dedi: Sadece pencereli oynanıyor tam ekrana alınca donuyor Genişletmek için tıkla... Kanarsın pencere vardı yanlış hatırlamıyorsam ben öyle oynamıştım
bineyy Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 278 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #13 Kamyon dedi: Kanarsın pencere vardı yanlış hatırlamıyorsam ben öyle oynamıştım Genişletmek için tıkla... Halletim hocam oyun çok fena sardı.
Kamyon dedi: Kanarsın pencere vardı yanlış hatırlamıyorsam ben öyle oynamıştım Genişletmek için tıkla... Halletim hocam oyun çok fena sardı.