H hasanboz Kilopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #1 "Currently your game purchase cannot be re-validated successfully, please wait 24 hours and try again." Hata bu ve ben 24 saat bekledim ancak yine aynı hatayı veriyor.
"Currently your game purchase cannot be re-validated successfully, please wait 24 hours and try again." Hata bu ve ben 24 saat bekledim ancak yine aynı hatayı veriyor.
KS KS H hasanboz Kilopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #11 Ömer55seven dedi: gamesatıs cleanstoreden aldım ben adama calısmıyor dıyorum bekle olur dıyor sen kımden aldın Genişletmek için tıkla... Ben SelfShop'dan aldım son aldığım ürünü. Artı 0 Eksi
Ömer55seven dedi: gamesatıs cleanstoreden aldım ben adama calısmıyor dıyorum bekle olur dıyor sen kımden aldın Genişletmek için tıkla... Ben SelfShop'dan aldım son aldığım ürünü.
Ö Ömer55seven Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 8 Ekim 2020 #12 hasanboz dedi: "Currently your game purchase cannot be re-validated successfully, please wait 24 hours and try again." Hata bu ve ben 24 saat bekledim ancak yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... kardes ben yenı hesap aldım ondan gırdım sende ıade et yenı hesap al Artı 0 Eksi
hasanboz dedi: "Currently your game purchase cannot be re-validated successfully, please wait 24 hours and try again." Hata bu ve ben 24 saat bekledim ancak yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... kardes ben yenı hesap aldım ondan gırdım sende ıade et yenı hesap al