Mafia 1 Definitive Edition siyah ekran sorunu oluşuyor

Paşalıı

Hectopat
Normalde bugün bayağı oynadım ancak Windows Update aldıktan sonra oyun siyah ekranda kalmaya başladı. Çözümü var mı? (alt+enter denedim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde bugün bayağı oynadım ancak Windows Update aldıktan sonra oyun siyah ekranda kalmaya başladı. Çözümü var mı? (alt+enter denedim)

Hocam sürekli alt enter yapınca açılıyorsa açıldığı gibi oyun ayarlarından pencereli yapın sorun çözülecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işe yaramazsa bunu da deneyin.

Yok hocam hiç bir şekilde açılmıyor. Nolduysa artık. Gamepass bitmeden oynuyak dedik oda kursağımızda kaldı Normalde oyunun dosyalarında bulunan exe yi açıp deniyecektim. Ondada admin hatası veriyor. Admin hesabi ile de zaten oyunun dosyalarına erişemiyorum yok çünkü o oyun admin hesabında. Eh napalım artık çare yok.

Hocam oynamak istiyosanız prima gamig alabilirsiniz orada GOG için kod veriyor bir sürü oyun daha var hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…