Çözüldü Mafia 1 Definitive Edition siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Laces

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Oyunu Steam üzerinden açtığımda oyun görünüyor ve bir anda siyah ekran verip masaüstüne atıyor. Oyun ama hala açık alt+enter yapmayı denedim ama 10 15 kere denedikten sonra oldu yine de işe yarar bir çözüm değil bunun nedeni nedir? Oyuna dün başladım dün hiçbir sıkıntı yoktu bugün böyle bir şey oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulu dizine gidip exe dosyasına yönetici olarak aç uygulayın. Oyunu Launcher ile açmayın. Oyuna girince ayarlardan Launcheri kapalı yapın. Direk kendi klasöründeki exe dosyası ile açıp deneyin.

Artı -1 Eksi
Kurulu dizine gidip exe dosyasına yönetici olarak aç uygulayın. Oyunu Launcher ile açmayın. Oyuna girince ayarlardan Launcher'i kapalı yapın. Direk kendi klasöründeki exe dosyası ile açıp deneyin.

Maalesef oyuna girmiyor öyle de. Oyunlardan Launcher kapatma yeri nerede pencere modundan girmeye çalıştım göremedim.

resim_2023-11-01_193220252.png

Yama kullanmıyorsak; Game/Disable Launcher olmalı.

Türkçe yama kullanıyorum

Oyuna girince menüde zaten oyun isimli ayar seçeneği olmalı. Bahsettiğim exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler ve uyumluluk bölümünde bulunan yerde ''Tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırakın'' seçeneğini işaretleyip... Aynı yerde yönetici olarak çalıştırı işaretleyip deneyin.

Merhaba. Oyunu Steam üzerinden açtığımda oyun görünüyor ve bir anda siyah ekran verip masaüstüne atıyor. Oyun ama hala açık alt+enter yapmayı denedim ama 10 15 kere denedikten sonra oldu yine de işe yarar bir çözüm değil bunun nedeni nedir? Oyuna dün başladım dün hiçbir sıkıntı yoktu bugün böyle bir şey oldu.

Kanka yapabildin mi şimdi ben aynı sorunu yaşıyorum.

Oyuna sağ tıklayıp, özelliklerden genel kısmında normal pencereyi tam ekran yapın sonra uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmelerini kapatıp, yönetici olarak çalıştırı seçin oluyor.

Oyuna sağ tıklayıp, özelliklerden genel kısmında normal pencereyi tam ekran yapın sonra uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmelerini kapatıp, yönetici olarak çalıştırı seçin oluyor.
nasıl yani yardımcı olur musun

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-31_012027810.png
    resim_2025-05-31_012027810.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 124

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı