Mafia 1 Definitive Edition vs Mafia 2 Definitive Edition

antroxp

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB Ram
Ekran kartı
AMD RX570
İşlemci
Amd Ryzen 5 1200g
Epic Games'te indirime girmişler, 50 TL. Sadece birini alabilirim o yüzden sorayım dedim. Ben Mafia 2'den yanayım ama bilmiyorum emin değilim. Hikayeden kopuk kalacağımdan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mafia 2 Definitive Edition'un çok bir özelliği yok. İlk Mafia 2 hala taş gibi bir oyun. Mafia 1 bayağı sağlam bir remake.

Epic Games'te indirime girmişler, 50 TL. Sadece birini alabilirim o yüzden sorayım dedim. Ben Mafia 2'den yanayım ama bilmiyorum emin değilim. Hikayeden kopuk kalacağımdan dolayı.
mafia 1 def al derim sonra mafia 2 alırsın bence önceliğini 1'e ver harika bir remake.

1 bir şah eserdir. 1'i bitirmeden 2'ye geçme. 1 hikaye olarak 2 ile fazla bağlantılı değil ama seni mafia serisine bağlıyor.

Prime Gaming de Mafia 1 defitinive Edition bedava hocam, üyelik alıp iptal edip Mafia 1 Definitive Edition alabilirsiniz. Ya da deneme süresi başlatıp 1 ay kullanıp da alabilirsiniz. Hem 2. oyuna hem 1. oyuna sahip olmuş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…